Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: Hvala Dodiku, predsjednik za primjer

Republika Srpska je uvijek bila bastion istine i pravde a predsjednik Dodik i rukovodstvo RS pravi primjer kako se nacionalni političari rukovode interesima sopstvenog naroda, a ne stranog faktora, što su principi i političkog saveza Za budućnost Crne Gore

Hvala predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na privilegiji koju mi je ukazao i odlikovao me Ordenom časti sa zlatnim zracima, napisao je na Twitteru lidre Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

Prema njegovim riječima, „Republika Srpska je uvijek bila bastion istine i pravde a predsjednik Dodik i rukovodstvo RS pravi primjer kako se nacionalni političari rukovode interesima sopstvenog naroda, a ne stranog faktora, što su principi i političkog saveza Za budućnost Crne Gore“.

„To je važno naglasiti u ovim momentima kada se progone Srbi na Kosovu i Metohiji i bore za osnovna ljudska prava i slobode“, istakao je Mandić.

On je najoštrije osudio „bahatost Aljbina Kurtija i njegovih batinaša lažne države Kosovo“ i „pozvao na razum one kojima je nasilje jedini odgovor na otpor bezakonju i nepravdi“.

„Iz tog razloga će se u Crnoj Gori održati i skup podrške srpskom narodu na KiM gdje ćemo poslati jasnu poruku da naši sunarodnici nikada neće biti sami i da će uvijek biti zajedno sa nama iz Crne Gore i sa svim drugim Srbima ma gdje oni živjeli“, zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve