Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mandić: DPS izudarala zdrav razum građana, privredu i budžet

S prošlogodišnjih 14 hiljada turista na današnji dan prošle godine, uporedite 140 stranaca na našoj obali sad, rekao je Mandić

Sve građane, njihov zdrav razum, privredu, i budžet udarala je samo Demokratska partija socijalista. To vrijeme je prošlo, poručio je dr Slobodan Mandić, generalni direktor Direktorata za kontrolu kvaliteta i ljudske resurse u Ministartsvu zdravlja.

Podsjetimo, ranije danas je DPS saopštio da je “neznavenim mjerama Borovinić Bojović udarila na ugostitelje, zdrav razum i budžet građana”.

“U kontekstu borbe protiv korona virusa vrhunac je bio u julu prošle godine kada smo bili prekrižani na svjetskoj turističkoj mapi. A, kada su novčanici i naših građana i naših privrednika bili prazni.

Bez velike polemike i riječi nedostojnih u javnoj komunikaciji, premda je jasno da DPS Crnu Goru i dalje smatra svojom prćijom zaboravljajući da se sad samo svojima kod kuće tim riječima mogu obraćati, dovoljno je da se okrenete oko sebe i uporedite DPS sezonu i ovu sad”, ocijenio je dr Mandić.

Prema njegovim riječima, s prošlogodišnjih 14 hiljada turista na današnji dan prošle godine, uporedite 140 hiljada stranaca na našoj obali sad.

“Ljudi koji danas žive, rade i zarađuju dobro znaju da ih je DPS prošle godine u ovo vrijeme zaključao: bez ikakvog rezultata – niti su spasili zdravlje ni sezonu ni privredu. Naprotiv. Izazvali su katastrofu. U ljeto 2020. godine, rad noćnim klubovima je bio zabranjen, ograničeno je bilo kretanje među opštinama, zabranjena ili ograničena ugostiteljska djelatnost u više opština. 21. jula prošle godine ponovo je proglašena epidemiju zarazne bolesti novog koronavirusa na cijeloj državnoj teritoriji, scenario koji danas nastojimo da izbjegnemo mjerama koje su privremenog karaktera.

Uzalud DPS huška. Svi pamtimo njihov recept: s visine su, maskirani, držali distancu od građana i privrede i gledali u njihove prazne ruke i novčanike. Nema toga više”, zaključuje Mandić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mandić: DPS izudarala zdrav razum građana, privredu i budžet – CG Vijesti
24.07.2021-17:23 17:23

[…] Aktuelno […]