Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Đukanović poručio da nema besplatnog ručka, URA-i namijenjena uloga Pozitivne

Medojević poručuje da će DF uraditi sve da spriječi prekrajanje volje građana i pravljenje koalicije dijela parlamentarne većine i mafije

Sinoćni intervju lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića je obilovao nizom opasnih formulacija, podmetanja i izmišljotina, kazao je na konferenciji za medije jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić. On je saopštio i da je partija Mila Đukanovića sinoć pokazala da je odlučna da se vrati na vlast, te da neće podržati manjinsku vladu tek tako.

“Sinoćnji intervju je obilovao čitavim nizom opasnih formulacija, podmetanjima, izmišljotinama i opasnom propagandom vezanom za lažni državni udar. Nemamo nikakve dileme da je nalogodavac tog procesa bio upravo Đukanović, a izvođač radova Milivoje Katnić. Sinoć smo vidjeli da nema besplatnog ručka, pa ni besplatne podrške manjinskoj vladi. Vidjeli smo da neće odstupiti od toga da oni sa 29 mandata drže bilo koju riječ, pa i onu glavnu. Bitno nam je da to svi čuju-da čuje SNP, da čuje URA da je za njih namijenjena ista uloga kao što je bila Pozitivnoj. Ko se god uhvatio u kolo sa DPS-om završio je kao političke stranke koje su nestale sa političke scene”, kazao je Mandić.

Za takvu situaciju Mandić krivca vidi u pogrešnim koracima vlade Zdravka Krivokapića, a ne isključuje ni mogućnost da su i strani faktori iskoristili situciju kad su vidjeli da je neko spreman da im služi.

“Đukanović je sinoć pokazao da se ulazi u završnu fazu povratka DPS-a na vlast. Ovo je jedan od momenata koji bi ozbiljnoj poltičkoj partiji bilo ozbiljno upozorenje”, poručio je Mandić, aludirajući na SNP i URA-u.

Njegov partijski kolega Nebojša Medojević poručuje da će DF uraditi sve da spriječi prekrajanje volje građana i pravljenje koalicije dijela parlamentarne većine i mafije.

“Za nas Milo Đukanović nije predsjednik Crne Gore. Za nas je Milo Đukanović lopov i opasni međunarodni kriminalac koji mora biti uhapšen”, ističe Medojević.

Lider Pokreta za promjene ističe da vraćanje Mila Đukanovića na vlast vodi ka destabilizaciji Crne Gore, agoniji, nemirima.

Poslanik Predrag Bulatović ponavlja da je Đukanović sinoć demantovao SNP i URA-u da se DPS neće pitati u manjinskoj vladi.

“Izašao je iz političke mišje rupe i shvatio da se možda vratio”, naveo je Bulatović, pozivajući lidera URA-e i SNP-a Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića da se dozovu pameti i to spriječe.

Zato poziva na obnavljanje parlamentarne većine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
18.03.2022-13:41 13:41

Ovih prolupalih psihicko poremecenih LUDAK ka PUTIN sto trazi u Ukrajini tako i ove CETNICKE splacine traze u CRNOJ GORI cus ne priznaju Presjednka Drzave CG -Znamo da je vas presjednik VUCIC i niko vam ne brani da se uvalite u VUCICEVU VLADU iskljucili smo vas da ste nebitni za CG vi svakako zivite u MATICU SRBIJU Evo ponovo stare musterije Cetnicke se vratile u CG zeljne da pale i ruse ka vazda sto nista novo nije CG !

Sara
18.03.2022-13:41 13:41

Mi moramo da spasimo drzavu CG..ne samo drzavu CG..no i narod.jer se drzava CG..nalazi od vas..na rubu propasti..Vi kao teroristi ne dolazite u obzir!

Crnogorka
18.03.2022-13:47 13:47

Poruka CRNOGORSKIM GRADJANIMA da ne obracaju paznju na ove PUTINOVE ZLOCINCE koji hoce Putinovim stopama da krenu na CRNU GORU KA PUTIN NA UKRAJINU  vidimo sta uradise zlocinci od Ukrajine ove fasisticke CETNICKE stare splacine pocerat iz politike u CG!

BZekovic
18.03.2022-13:59 13:59

Ako se ikad bude pravila Crnogorska enciklopedija politicke prljavstine, podlosti, politickog i prakticnog terorisanja, gradjana politickog parazitizma, politickog guranja u nesrecu gradjana Crne Gore, onda ce ovaj TROJAC koji terorise gradjane Crne Gore i kojima je nanio nenadoknacive stete, bol i strasne patnje, zuzimati pocasno I mjest. Zajedno ce biti na najvisem postolju zla i bezcasca. Rajo Kolenica, Medjed Zemunac i Pedja Podmukl-Profiterski, terorisete i ekspolatisete gradjane Crne Gore evo 30 i kusur godina. Nevjeravatno, kakva je Crna Gora, ova TRI UGIRSIZA terorisu Crnu Goru evo 30 godina, i to sve demokratski rade, a unistise nas i pobise nas, i… Pročitaj više »