Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Đukanović pokušava da posvađa parlamentarnu većinu

Mandić smatra da je Kongres Demokratske partije socijalista kongres konačnog poraza Đukanovića

Predjsednik Crne Gore Milo Đukanović danas je imao oštre formulacije uperene protiv Demokratskog fronta, a pokušava da posvađa parlamentarnu većinu i pronađe one sa kojima bi mogao da uspostavi novu vlast, ocijenio je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

“Đukanović je i pored opasnih riječi koje koristi, intrigant koji pokušava da posvađa parlamentarnu većinu i pronađe one za koje misli da su mu bliži kako bi sa njima uspostavio novu vlast”, kazao je Mandić na vanrednoj konferenciji za novinare.

Mandić smatra da je Kongres Demokratske partije socijalista kongres konačnog poraza Đukanovića.

“Želi da se predstavi posustalim članovima DPS-a kao čovjek koji ima viziju kako da obezbijedi za sve one iz njegove stranke mjesta koja su imali ovih 30 godina”, rekao je Mandić.

On je poručio da Đukanović traži svoje omiljene predstavnike u novoj parlamentarnoj većini i misli da ih može uvući u svoju mrežu kao što je ranije uvlačio tradicionalne saveznike.

“Zbog toga što su građani znali o čemu se radi, na izborima je većina pobijedila jer je bila protiv njega. Većina je pobijedila jer je narod bio za većinu, a ne njega”, naveo je Mandić.

Mandić je poručio da u Nikšiću očekuju veliku pobjedu, iako će se Đukanović, kako je poručio, truditi da što više usitni opoziciju u Crnoj Gori.

“Koalicija za budućnost Nikšića očekuje da će na ovim izborima imati mnogo bolji rezultat nego na parlamentarnim”, zaključio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
srbo
22.01.2021-19:18 19:18

Manda ne zasluzujes i zabranio bi ti da pomenes naseg Predjsednik Crne Gore Gospodina Mila Đukanović imas tvog u Srbiji tvoje matice i sa nim resavaj tvoje i DF probleme !!