Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

RAJO POMIRITELJ NASTAVLJA SA ŠIRENJEM LJUBAVI: Demokratski front osnovan i na ideji pomirenja

Mandić, međutim, kaže da neće da se mire ''sa Milom Đukanovićem niti sa kriminalizovanim funkcionerima DPS-a''

Demokratski front (DF) je osnovan i na ideji pomirenja, poručio je predsjednički kandidat i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić u Mojkovcu.

“Od 2020 godine ne postoje više ta dva puta, put napada i put odbrane, već sada postoji samo jedan put. To je put pomirenja na ovim prostorima. Neko kaže: Otkud sada ova priča o pomirenju? Podsjetiću vas, 2012. godine kada je osnovan DF, on je osnovan i na ideji pomirenja u Crnoj Gori”, kazao je Mandić u Mojkovcu.

Mandić, međutim, kaže da neće da se mire “sa Milom Đukanovićem niti sa kriminalizovanim funkcionerima DPS-a”.

“Ali sa onim ljudima, koje vi znate ovdje u Mojkovcu, sa tim ljudima koji su glasali za DPS, zašto te ljude ne bismo pozvali da budu zajedno sa nama? Jer, kada smo zajendo, onda smo mnogo jači. Ova zemlja je stabilnija kada smo zajedno. Postoji vrijeme kada se sije i kada se žanje”, rekao je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Aleksandar
26.02.2023-19:26 19:26

Vojvodo kako ste posijali tako cete i poznjet ! 19 cete se izmjerit koliko vagate -Evropa Sad vam je skinula cipele bosi hodate i svjesni ste ko vam je krila slomijo !

RIR
26.02.2023-19:51 19:51

…lijepo bi bilo da ovaj tkzv.Rajo —objavi /kao Savo Fatic 1918 / do danas smo bili SRB —od danas smo Crnogorci i. eto pomirenja …/on oce pomirenje to je “formula” …/

Freedom
26.02.2023-20:09 20:09

Vojvodooo pogotovo bih ti vjerovao u tu lažnu priču da te ne znamo. Kako pomirenje ti pominješ a Crnogorci za tebe ne postoje, CPC ne postoji, KAKO PITAM te. A CG himnu i simbole ne poštuješ, rugas im se. A za Cetinje kažeš sve najgore. Ti Medo i Pipun ajte na koljenicu i ispjevajte se četničkih pjesama sa Joanikijem.

Hvalalijep
26.02.2023-21:51 21:51

To bi bilo kao kad bi crnogorski četnici 1945. zahtijevali od partizana da se pomire. Nije bilo njihovih zločina, služenja okupatoru, nije bilo rata, mučenja, logora… Sve je bilo u najboljem redu. Vojvodo, pitaj đeda s kim bi se on tada mirio.