Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Cetinje ne zaslužuje da bude prijestonica, tamo ne gledaju u budućnost kao u Nikšiću

On je rekao i da je ''napadnuto srpsko biće i kultura srpskog naroda''

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić poručio je kako “Cetinje više ne zaslužuje da bude prijestonica”.

On je to kazao na skupu Nove srpske demokratije u Nikšiću, održanom u petak veče, navodeći kako “Nikšićani gledaju u pravcu budućnosti za razliku od Cetinju.”

“Prijestonica je nekad pripadala Cetinju, ali poslije napada na djecu, tu vidite da više ne postoji niko ko to želi da osudi. Cetinje više ne zaslužuje da bude prijestonica”, kazao je on, a prenijeto je na nalozima Nove srpske demokratije na društvenim mrežama.

On je rekao i da je “napadnuto srpsko biće i kultura srpskog naroda”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
02.05.2022-16:09 16:09

Srbalji kao i obicno izigravaju zrtve dok siju zlo i mrznju na sve strane. E pa nece da moze tako cetnicka splacino Mandicu.

RIR
02.05.2022-16:11 16:11

Ti OLOŠU da pričaš ko zaslužuje naziv PRIJESTOLNICA !
Idi na tvoju Ravnu goru sa tvojima četnicima —tamo možeš !

KLEMENTINA
02.05.2022-16:24 16:24

A čija su đeca bila 4i5 septembra na cetinju te ih je” bracka” ruka vođena ”brackom” pameću gušila suzavcem i čim je stizala.Cetinje je bilo i biće prijestonica,koja i takve kao što sto ste vi.primala ne pokazujući da ono nije vaše.Bilo bi dobro da NK-ić ne promovišete u nešto što bi vama odgovaralo , jer oni ima časno ime , čim se mnogi ne mogu pohvaliti.A đecu koju edukujete trbali ste da povedete u PEĆKU PATRIJARŠIJU pošto pop koji je bio vodič i rekao da ih vodi radi duhovnog napretka.Bolje bi bilo da im je izvjesni pop materijalno pomogao nego… Pročitaj više »

Zoran
02.05.2022-18:06 18:06

Nesreco, vise tvoje baljezganje,postaje dosadno.Kad ces kod Vucica,da ti malo,mozak ispira.

KEEKEEEC
02.05.2022-19:41 19:41

Cetnickim Ravnogorcima nikad nije ni bilo CETINJE PRIJESTONUICA i ne trebas da racunas da je CETINJE tvoja priestonica -Necemo vam dozvolit da bilo sto mijenjate u CG  ! Stare Cetnicke MUSTERIJE  vazda dodju poruse popale i poceramo ih brzo u svoje gnijezdo !