Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Mandić čestitao Erdoganu: Turska je važan partner za zemlje Balkana

''Čestitam Vam na izbornoj pobjedi u Republici Turskoj i želim da funkciju predsjednika Vaše države nastavite obavljati tako uspješno kao što ste to činili i ranije''

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu pobjedu na predsjedničkim izborima u Turskoj.

“Čestitam Vam na izbornoj pobjedi u Republici Turskoj i želim da funkciju predsjednika Vaše države nastavite obavljati tako uspješno kao što ste to činili i ranije”, kazao je Mandić.

On je poručio kako je Turska, važan partner za zemlje Balkana i svako primjećuje koliko ona napreduje, naročito na poljima koja su bitna i za Crnu Goru, a to su privreda, turizam i veliki infrastrukturni projekti.

“Zato su nam u Crnoj Gori potrebni dobri odnosi sa Turskom i efikasnija saradnja na onim idejama koje će sigurno u budućnosti poboljšati standard građana i učiniti našu državu ekonomski stabilnijom”, kazao je Mandić.

Predsjednik NSD smatra da jaka Turska, sa Erdoganom na čelu, znači i bolju Evropu u pogledu otvaranja novih perspektiva za razvoj ovog dijela svijeta kome pripadamo.

“U to ime, primite izraze mog visokog poštovanja”, navodi Mandić u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve