Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Majke Srebrenice: Pozivamo naše prijatelje da ne dozvole ”lažnim ministrima” da urušavaju teritorijalni integritet i suverenitet BiH

''Žalimo što se Crna Gora svrstala među one države koje slave i veličaju genocid''

Majke Srebrenice oglasile su se nakon prisustva ministara pravde i finansija Marka Kovača i Aleksandra Damjanovića svečanoj akademiji povodom neustavnog dana Republike Srpske u Banja Luci. One su pozvale prijatelje u Skupštini Crne Gore, odnosno Demokratsku partiju socijalista, Socijalističku demokratsku partiju, Socijaldemokrate, Bošnjačku stranku, Gencija Nimanbegua, te Mehmeda Zenku da ne dozvole “lažnim ministrima” da urušavaju teritorijalni integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine.

“Upućujemo protest Vladi Crne Gore i Dritanu Abazoviću  zbog prisustva njegovih ministara na “proslavi” neustavnog dan Republike Srpske. Žalimo što se Crna Gora svrstala među one države koje slave i veličaju genocid”, navodi se u objavi na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.01.2023-13:30 13:30

…oba Ministra su tuga CG – mislim da to nije vecinska CG -samo su potvrdila ko ih je poslao i đe pripadaju oni i trenutna Vlada…

ADMIR
09.01.2023-14:24 14:24

Da to je njih poslala ova Vlada koju oni prestavljaju prije svega Ibrahimovic i Abazovic u dogovoru da oni podju!!

Crni
09.01.2023-15:10 15:10

Gospodje vi ste to pismo trebalo da uputite Ibrahimovicu-Bošnjačku i ministru, pošto on sjedi sa njima i njihov je jaran. A vi kad vam dođe i on i Dritan u Srebrenicu da se pomole vi ih ljubite i grlite.