Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Vlast raskrinkana, otkazali sjednicu na kojoj je trebalo usvojiti dječije dodatke, povećanje zarada, staračke naknade

Naime, današnjim nelegalnim otkazivanjem vanredne sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj je trebalo da se usvoji set ekonomskih mjera, dječiji dodaci, besplatni udžbenici za osnovce, staračke naknade, povećanje minimalne zarade, pokazali su da je njihova priča samo lijepo upakovana laž i manipulacija, saopšteno je iz LPCG

Vladajuća većina još jednom je sama sebe uhvatila u laži i raskrinkala svoju demagošku politiku i praznu priču pred očima javnosti. Naime, današnjim nelegalnim otkazivanjem vanredne sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj je trebalo da se usvoji set ekonomskih mjera, dječiji dodaci, besplatni udžbenici za osnovce, staračke naknade, povećanje minimalne zarade, pokazali su da je njihova priča samo lijepo upakovana laž i manipulacija, saopšteno je iz Liberalne Partije Crne Gore.

“Naime, set ovih zakona poslužio im je samo za maskiranje i skretane pažnje sa pokušaja ukidanja Specijalnog državnog tužilaštva i skandala do kojeg bi to dovelo. Međutim, kada su pod pritiskom međunarodnih institucija odustali od ove sulude ideje, istovremeno su obustavljeni i svi socio-ekonomski projekti koje smo pomenuli a građani su još jednom nasamareni njihovim igricama”, poručuju u saopštenju.

Liberali navode, da nelegitimno otkazivanje vanredne sjednice ne čudi, jer je Bečić navikao da krši zakone i Polovnik.

“Dodatno, samo otkazivanje vanredne sjednice Skupštine Crne Gore nelegitimno je i protivno odredbama Poslovnika, što mnogo i ne čudi od predsjednika Bečića koji je navikao da krši zakone i Poslovnik. Sjednica je morala započeti pa se neusvajanjem dnevnog reda okončati, jer se vanredna sjednica ne može otkazati, naročito ne jednostranom odlukom predsjednika Skupštine. Politikanske igrice sa zakonima dosegle su vrhunac u ovom šićarenju sa državom zarad dnevnih partijskih interesa, zaključuju Liberali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve