Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Smijenjena Vlada nastavlja da sramoti Crnu Goru klero-nacionalističkom farsom u Banja Luci

Kako su istakli, klero-nacionalistička farsa u organizaciji Dodika, sa sve paravojnim formacijama, militantnim poklicima i slavljenjem ratnih zločina i zločinaca, čak je dodijelila orden Vladimiru Putinu uz oduševljenje prisutnih ministara Vlade Crne Gore

Smijenjena Vlada Crne Gore nastavlja da sramoti Crnu Goru i razara njen, kako međunarodni ugled, tako i unutrašnji sklad. Ministri iz Vlade Damjanović i Kovač svojim prisustvom na neustavnom danu proslave RS u Banja Luci potvrdili su da su samo poslušnici klero-nacionalističkih politika koje vode Crnu Goru u sunovrat, ocijenili su iz Liberalne partije.

Kako su istakli, klero-nacionalistička farsa u organizaciji Dodika, sa sve paravojnim formacijama, militantnim poklicima i slavljenjem ratnih zločina i zločinaca, čak je dodijelila orden Vladimiru Putinu uz oduševljenje prisutnih ministara Vlade Crne Gore.

“Podsjećamo da je ovu proslavu neustavnom proglasila i najviša sudska istanca susjedne BiH, visoki predstavnik u ovoj državi kao i kompletna međunarodna zajednica, naročito EU, pa je ovakva podrška ministara Kovača i Damjanovića još jedna potvrda suštinski antievropske i destruktivne politike Vlade Dritana Abazovića”, dodaju iz LP-a.

Pozivaju Vladu Crne Gore da uputi zvanično izvinjenje građanima ali i međunarodnim partnerima te da se ogradi od ovog skandaloznog čina, kao i pokuša ublažiti posljedice ovog skandala koji sa podozrenjem posmatra kompletna javnost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
09.01.2023-15:15 15:15

Odlazak u Banja Luku je bezočan i sramotan

RIR
09.01.2023-15:36 15:36

…OLOŠU – ne smeta ni bruka ni sramota
SRB kroz istoriju /vučic -veličanstvenu…/
Tako i sadasnju bruku i sramotu prihvatili naši srbi -izdajnici ,koji se navikli na to ,kao kad opsujes srbijancu roditelje -kao da si ih pohvalio…to su naši današnji “crnogorski šetači opanaka ” koji se time i ponose vole da su kao ONI –nema divljenju svojim hrabrim CG precima…