Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Nova vlast sistematski uništava Crnu Goru, na red došao i sport

Od formiranja vlasti pod Ostrogom, Liberalna partija upozorava da je Crna Gora okupirana država i da su kompletno društvo i ustavni poredak u opasnosti

Od formiranja vlasti pod Ostrogom, Liberalna partija upozorava da je Crna Gora okupirana država i da su kompletno društvo i ustavni poredak u opasnosti.

Oni poručuju da nova vlast sistematski uništava Crnu Goru, te da izgleda da je na red došao i sport.

– Nakon tjeranja stranih investitora i pokušaja podrijevanja prosvjete i kulture, urušava se i sport kao naš najbolji izvozni proizvod,posebno vrhunski i kvalitetni – kazali su iz LP.

Iz LP su ukazali na to da je potezima Uprave za sport u okviru Ministarstva Vesne Bratić, u pitanje dovedeno učešće države koja je u nekim sportovima u svjetskom vrhu, na svim tim sportskim takmičenjima.

 

– Šokanta je činjenica da naši sportisti vjerrovatno neće moći da nastupaju, a posebno da neće moći nigdje da nastupaju pod zastavom Crne Gore i sa himnom svoje države. Postavlja se pitanje da li eksperti toliko zaista neuki ili je pak u pitanju sistematsko uništavanje crnogorskog sporta sa namjerom – navode iz LP.

Oni pozivaju da se “ovaj skandal, još jedan u nizu, hitno objasni crnogorskoj javnosti, a ministarka Vesna Bratić konačno da ponudi svoju ostavku Skupštini i građanima Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve