Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

LP: Nikšićem rovare stranci, a nadležni ćute

Šokantne scene u Nikšiću zabrinjavaju svakog poštenog građanina Crne Gore koji sa strijepnjom gleda na bahate, polukriminalne agenture iz Srbije.

Liberalna partija pita potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića, šta rade u trenutku kada, kako se navodi u saopštenju, osvjedočeni kriminalci krstare Nikšićem sa sve najvišim državnim funkcionerima Srbije.

“Šokantne scene u Nikšiću zabrinjavaju svakog poštenog građanina Crne Gore koji sa strijepnjom gleda na bahate, polukriminalne agenture iz Srbije, predvođene najvišim funkcionerima te države pa čak i poslanicima Skupštine Srbije, koje zastrašuju građane, unose ogromne sume novca i otvoreno podrijevaju sistem i rovare protiv države u sred Nikšića. Sve ovo u susret lokalnim izborima, a rezultat je nesposobne i anidržavne politike aktuelne Vlade sa Krivokapićem i Abazovićem na čelu”, navodi se u saopštenju LP.

Oni zato pitaju Sekulovića I Abazovića, koji, kako kažu, na svom Tviteru redovno hapsi i osuđuje, ispostaviće se, nevine ljude, šta sada radi kada “osvjedočeni kriminalci krstare Nikšićem sa sve najvišim državnim funkcionerima Srbije”.

“ Nijesmo primijetili nijedan tvit Abazovića ili on opravdava ovakve gnunse scene i pripreme terena za brutalnu agresiju, nasilje i kupovinu glasova na izborima u Nikšiću kako bi velikosrpska crkvena Vlada dokazala da je spremna da bude dio “srpskog sveta”? Mi očekujemo odgovore koji zanimaju i sve građane, naročito Nikšića”, zaključili su iz LP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan Lscg
25.01.2021-14:22 14:22

Naravno da rovare.vazda su rovarili strani spijuni. To nije cudno.nego je cudno kako nadjose toliko domacih sluga da im pomazu. Busajte se vi u Crnogorstvo a izdali ste i CG i Lscg. Sa Milom i Mikom ste rusili casni Lscg da bi mogli pljackati. Tada vi je bilo dobro. Piiii