Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Neviđen skandal za koji neko mora da odgovara ako izjave Kneževića budu autentične

Ukoliko izjave sa audio snimka koji je dospio u javnost a na kojem je navodno Petar Knežević, pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice Crne Gore, to je neviđen skandal za koji će neko morati da odgovara, kako u policiji tako i u tadašnjem političkom vrhu, poručuju iz Liberalne partije Crne Gore

Ukoliko izjave sa audio snimka koji je dospio u javnost a na kojem je navodno Petar Knežević, pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice Crne Gore, to je neviđen skandal za koji će neko morati da odgovara, kako u policiji tako i u tadašnjem političkom vrhu, poručuju iz Liberalne partije Crne Gore.

“Poruke Kneževića u kojima se čuje da je tokom dešavanja na Cetinju i Belvederu bio spreman da izazove krvoproliće te da huška kriminalne grupe na goloruke građane licitirajući brojem koji bi mogao da pogine, šokantne su i za svaku osudu. Knežević se, kao visoki činovnik specijalnih policijskih snaga otvoreno stavio, očigledno, u službu strane države i jedne vjerske organizacije u čije ime na snimku i prijeti. Ako se sve to ispostavi istinitim, gospodin Knežević definitivno mora završiti svoju karijeru i odgovarati i krivično i pred sudom javnosti”, istakli su u saopštenju.

Iz Liberalne partije su pozdravili potez tužilastva koje je odmah formiralo predmet po ovom slučaju.

“Ohrabrujemo nadležne da posao izvedu do kraja, hrabro i profesionalno, ne dozvolivši bilo kakve pritiske na svoj rad”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve