Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LP Kotor: Jokić nema podršku onih koji su ga birali, pa ne može ni našu

"Ovakvo stanje u Opštinu je uzrokovao predsjednik Opštine svojim djelovanjem čime je izgubio povjerenje konstituenata koalicione vlasti i građana", navode Liberali

Opštinski odbor Liberalne partije za Kotor održao je sjednicu na kojoj je prisustvovao predsjednik partije Andrija Pura Popović sa rukovodstvom, potpredsjednica Dr Dubravka Vujičić, generalni sekretar Esad Šainović i portparol Amar Borančić.

Na sjednici je razmatrano stanje u opštini Kotorskoj i zauzimanje stava po prijedlogu za razrješenje predsjednika Opštine Vladimira Jokića.

-Rezultat opstrukcije rada Skupštine Opštine od strane konstituenata vladajuće koalicije je nedonošenje budžeta za tekuću godinu, kao ni programa rada i uređenja prostora. Blokiran je rad Opštine. Opština ne može servisirati svoje obaveze. Ovakvo stanje u Opštinu je uzrokovao predsjednik Opštine svojim djelovanjem čime je izgubio povjerenje konstituenata koalicione vlasti i građana. Rezultat gubljenja povjerenja je pokretanje inicijative za predsjednikovo razrješenje od strane odborničkog kluba jednog dijela koalicione vlasti kojima su se pridružili opozicioni odbornici – navodi se u saopštenju LP Kotor.

Ovakvo stanje u Opštinu je neodrživo i mora se što hitnije razriješiti.

-Kad predsjednik nema podršku  koalicionih partneri, koji su ga birali, ne može je očekivati ni od nas – poručili su Liberali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve