Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Ima nas, sjutra svi ispred Skupštine

Iz LP su kazali da, nakon prethodnog, najmasovnijeg, skupa koji je ''potvrdio opravdanost naših zahtjeva i borbe'', sjutra očekuju još masovniji odziv građana Crne Gore.

Liberalna partija pozvala je sve građane, posebno liberalke i liberale, na sutrašnji protestni skup cispred Skupštine Crne Gore sa početkom u 18 sati.

Iz LP su kazali da, nakon prethodnog, najmasovnijeg, skupa koji je “potvrdio opravdanost naših zahtjeva i borbe”, sjutra očekuju još masovniji odziv građana Crne Gore.

“Imajući u vidu i posljednja dešavanja u Vladi, ostavke, osipanje ministara, i iracionalno insistiranje premijera na konceptima koji urušavaju Crnu Goru, poput Otvorenog Balkana ali i blokade svih institucija, odbijanja realnosti i zahtjeva građana da se raspišu vanredni parlamentarni izbori ali i potpuno skretanje sa evropskog i reformskog puta Crne Gore, obaveza je svakog ko želi dobro svojoj državu, društvu i svakom građaninu, da sjutra bude na protestu”, naveli su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KuBaNaC
27.11.2022-20:49 20:49

Ima lu vas u Tuzima i u Malesiju.Ako vas ima,što ne podjoste do Tuzi za dan opštine,da razvijete držane zastave,no sve gole Albanske zastave.Dje ste patriote,tamo vas nema,i ako vas ima manji ste od makova zrna.Aj podjite u Malesiju pa spriječite Malisore da razijaju Albanske zastave.Vama samo trobojke smetaju.Kad vidite trobojku što su vam pradjedovi nosili ka da vam neko so u oči sipa.Sram vas bilo.