Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

LP: Crna Gora solidarno odgovara virusu, uvesti još olakšica

Liberalna partija čestita crnogorskom zdravstvenom sistemu i osoblju na izuzetnoj časti, hrabrosti, požrtvovanju i odgovornosti u dosadašnjem periodu nedoživljenog globalnog rata sa korona virusom

Liberalna partija čestita crnogorskom zdravstvenom sistemu i osoblju na izuzetnoj časti, hrabrosti, požrtvovanju i odgovornosti u dosadašnjem periodu nedoživljenog globalnog rata sa korona virusom.

Foto: LP

Takođe, čestitke i volonterima koji preuzimaju brigu o potrebama naše starije populacije ali i svim komunalnim službama na nivou države i Opština.

“Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti čini sve da se odloži pojava korona virusa a vidljiva je potreba da se hitno obezbjede zaštitna sredstva za zaposlene u apotekama i prehrambenim trgovinama ali i zaštite zaposleni od dijela nehumanih poslodavaca koji ih bespotrebno dovlače na posao i time ugrožavaju opstanak čitavog sistema, koji je zvanično jedini do sada odolio u Evropi”, saopštili su iz LP.

Prema njihovim riječima, Crna Gora kao mala ekonomija mora primarno da pomogne onima koji zbog epidemije ostaju bez prihoda, materijalno ugroženima a od Vlade će tražiti da za vrijeme krize oslobodi privrednike plaćanja poreza i doprinosa na plate, obustavi uplatu akontacije poreza na dobit, uvede moratorijum na otplatu kredita, odloži plaćanje PDV-a za ugrožena preduzeća i niz sličnih mjera.

“Naša država i građani su poslije dugog perioda u istom solidarnom frontu, bez bilo kakvih starih i nametnutih podjela, tako mora ostati u vjerovatno dugotrajnom ratu sa nevidljivim protivnikom. Molimo Vas ostanite doma, svi koji možete”, poručuju iz LP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve