Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

LP Cetinje: Hitno riješiti problem otpadnih voda, ponora i plavljenje kuća na području Donjeg polja

Stanovnici Donjeg polja koji su se potpisali u Zahtjevu povodom kojega Liberalna partija alarmira opštinsku vlast, dobijali su obećanja da će im se navedeni životni problemi riješiti, a ništa nije preduzeto u tom pravcu

Opštinski odbor Liberalne partije sa Cetinja zahtijeva i urgira kod aktuelne lokalne vlasti i nadležnih organa da hitno riješe problem otpadnih voda, ponora, miješanja atmosferske i fekalne kanalizacije, plavljenje kuća i imovine na području Donjeg polja.

Ostatak saopštenja Liberalne partije prenosimo u cjelosti

Građani Cetinja koji žive u tom dijelu opštine upućivali su zahtjev za rješavanje ovog problema previše puta, pa bi ignorisanje istog, i ovoga puta, zaista bilo nedopustivo. Neophodno je iznaći barem privremeno rješenje prije početka perioda cetinjskih kiša, kako bi se izbjegla mogućnost izbijanja raznih zaraza i zagađenja, s obzirom da je riječ o jednom od najačih mogućih ekoloških alarma trenutno na teriroriji Crne Gore.

Stanovnici Donjeg polja koji su se potpisali u Zahtjevu povodom kojega Liberalna partija alarmira opštinsku vlast, dobijali su obećanja da će im se navedeni životni problemi riješiti, a ništa nije preduzeto u tom pravcu!

Nakon izbora, ukoliko aktuelna samouprava ne preduzme ništa, Liberali će sa svojim koalicionim partnerima (SD), u cilju trajnog rješenja ovog problema, hitno sprovesti realizaciju projekta vezanog za Hidrotehnički tunel i njegovo povezivanje sa prečišćenim i saniranim cjevovodom. Napominjemo da, u vezi ovoga problema Liberalna partija posjeduje već odgovarajući elaborat.

Rješavajmo zajedno PRVENSTVENO goruće probleme Cetinja i njegovih građana/ki!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve