Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Lončar o Jokoviću: Plače za Kabinetom i vozilom kao Koreanci za Kim Džong Unom

Biznismen iz Kine, kupovao patike po osam eura, a prodavao u Crnoj Gori po 100e, kako tada, tako i sada obmane čim zine

Odbornica Demokrata u SO Pljevlja, Vesna Lončar reagovala je na saopštenje, članice predsjedništva Socijalističke narodne partije Slađane Kaluđerović, koja je kazala da je sve više dokaza o tajno dogovorenoj koaliciji DPS-a i Demokrata koja ubrzano prelazi u fazu javnog zajedničkog djelovanja. Kaluđerović je između ostalog kazala da se nekada govorilo – i”zgore kao vladika za Lesendrom”, a danas, “izgore kao Aleksa Bečić za foteljom”.

Reagovanje Lončar prenosimo integralno

“Nekad Srbin, nekad Crnogorac, sada mali DPS-ovac, sve što je radio, radio je za politički novac.

Bez fotelje, kao bez desne ruke. Plače za Kabinetom i vozilom kao Koreanci za Kim Džong Unom.

Biznismen iz Kine, kupovao patike po osam eura, a prodavao u Crnoj Gori po 100e, kako tada, tako i sada obmane čim zine.

Sjedi u Vladi sa osam ministara koji su protiv Temeljnog ugovora, a u Skupštini ga je za potpredsjednika Vlade izabralo 37 poslanika koji su protiv Temeljnog ugovora. Vodi politiku kao biznis sa patikama. Sa političkih patika je skidao kineske etikete, a lijepio brendove, kako bi obmanuo kupce, a u svojoj političkoj karijeri, podlo srušio prethodnu vlast, vratio DPS, pa se sakrio iza Temeljnog ugovora, kako bi obmanuo birače.

Protiv je DPS-a, a onda smijenio sve kadrove Demokrata i na njihova mjesta postavio DPS. Sad traži podršku Demokrata za smjenu ostalih kadrova Demokrata, a navodno se bori protiv kriminala, tako što učesnike najtežih afera bira na Vladi za visokorukovodni kadar izvršne vlasti.

Ćuti i ne smije pisnuti ili napasti DPS ili bilo kog ministra u Vladi koji je protiv Temeljnog ugovora, a napada one koji su za Temeljni ugovor. Na sjednicama Vlade smjenjuje sve koji su za Temeljni ugovor, a postavlja sve koji su protiv Temeljnog ugovora. Mudar čovjek i vizionar, kao i svaki drugi mali, prikriveni DPS-ovac.

Pogodite o kome se radi? Vladimir Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
12.08.2022-20:57 20:57

Nista ti bolja nijesi od gos.JOKOVICA  100 x si gora -Mrzis sve sto je Crnogorsko!