Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ljuljđuraj: Tuzani uspjeli da prevaziđu najgore trenutke i da kao pobjednici izađu iz krize

U teškim danima koji su pogodili opštinu Tuzi pokazala se sva veličina njenih stanovnika. Strogo poštujući mjere nadležnih organa, Tuzani su uspjeli da prevaziđu najgore trenutke i da kao pobjednici izađu iz krize, istakao je Kolja Ljuljđuraj, predsjednik Odbora SNP Tuzi

U teškim danima koji su pogodili opštinu Tuzi pokazala se sva veličina njenih stanovnika. Strogo poštujući mjere nadležnih organa, Tuzani su uspjeli da prevaziđu najgore trenutke i da kao pobjednici izađu iz krize, istakao je Kolja Ljuljđuraj, predsjednik Odbora SNP Tuzi.

foto SNP

“U tome nismo bili sami. Veliku zahvalnost za pomoć i podršku, koju ćemo uvijek pamtiti, dugujemo volonterima i aktivistima koji su neumorno obilazili domaćinstva u Tuzima i dostavljali potrebnu pomoć. Takođe, nemjerljiv doprinos su dali biznismeni iz Malesije i donatori iz dijaspore koji su pružili ogromnu materijalnu pomoć našim građanima. Na kraju, ali ne i najmanje važno, moramo naglasiti značaj pomoći koju su nam pružili naši prijatelji iz Fonda za razvoj Kuča “Marko Miljanov”, koji su još jednom pokazali pravu komšijsku i bratsku podršku. Ubijeđen sam da ćemo nastaviti da poštujemo mjere nadležnih organa i vrlo brzo se vratiti normalnim tokovima života, a da će ovi teški dani ostati kao sjećanje na našu veliku međusobnu solidarnost, poštovanje i požrtvovanost”, naglasio je Ljuljđuraj u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Ljuljđuraj je svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori čestitao Vaskrs, uz želju da ga proslave u zdravlju, sreći i veselju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve