Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ljuljđuraj bivšim članovima stranke: Na SNP-u ste zaradili sve što imate

Javnost Crne Gore ovih dana se bombarduje informacijama da neki članovi, među njima i osnivači partije, napuštaju SNP

Član Predsjedništva Socijalističke narodne partije Kolja Ljuljđuraj poručio je danas bivšim članovima te stranke, koji su posljednjih dana napustili tu stranku, da su na SNP-u zaradili sve što imaju – i nacionalne penzije, i poslaničke mandate, i mjesta gradonačelnika, i ostale privilegije koje uz to idu.

Kolja Ljuljđuraj

“Javnost Crne Gore ovih dana se bombarduje informacijama da neki članovi, među njima i osnivači partije, napuštaju SNP. Osjećam ljudsku obavezu da im se ja, kao jedan od osnivača partije, ovim putem obratim. Gospodo, obraćam Vam se kao Vaš dojučerašnji partijski drug i saborac u svemu što je SNP od svog osnivanja pretrpjela. Zajedno smo prošli i napade i ucjene i prijetnje i svako drugo maltretiranje, kako od vlasti tako i od partijskih kolega koji su iz ovih ili onih razloga napuštali SNP”, poručio je Ljuljđuraj.

Kako je dodao, vrlo je začuđen danas, nakon svega, da neki od njih, koji, kako kaže, politički postoje zahvaljujući SNP-u, tako nastupaju.

“Pozivate i prozivate, a ne znate ni vi sami zašto. Da vam nije bilo loše od SNP-a, možda? Na SNP-u ste zaradili sve što imate. I nacionalne penzije i poslaničke mandate i mjesta gradonačelnika i ostale privilegije koje uz to idu. Jedino Kolja Ljuljđuraj nikad ništa dobio nije. I neka nisam, jer vas sve zajedno danas mogu pogledati u oči, i vas i cijelu Crnu Goru. Nisam izdao i nisam se prodao nikad, a znate i vi vrlo dobro kroz šta sam sve prolazio, ja i moja porodica i moji prijatelji. I prijetili su, i ucjenjivali, i nudili, ali uvijek sam rekao ne, jer vjernost SNP-u i politici koju ona zastupa, nema cijenu”, kategoričan je član Predsjedništva SNP.

Tako su, naglašava, i oni razmišljali, zna jer su tako govorili.

“Što vam bi sada, nije mi jasno. Ne možete reći da je vama svima bilo teže nego Kolji Ljuljđuraju u Tuzima, ili Zaimu Ličini u Petnjici, ili Andriji u Ulcinju. Na kraju, znate i vi, gospodo, da bez SNP nema nove vlasti. SNP je, nakon svih udaraca do sada, još jača i još odlučnija u svojoj borbi za bolji život svih građana Crne Gore. Tako je bilo od osnivanja do danas, tako će biti i ubuduće. Zato, ostavite se prozivanja i pisanja. Znamo se dobro”, poručio je Ljuljđuraj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve