Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Lješković Mitrović: Zahvaljujući 21. maju 2006. Budva je danas crnogorska i svjetska destinacija

Zato dan obnove crnogorske nezavisnosti, za svakog Budvanina treba da bude svečani čin. Ništa manje ni upozorenje, da Budva više nikad ne smije biti prepoznata kao grad iz kojeg se nasrće na državnost Crne Gore i gdje se sjedi prilikom intoniranja državne himne

Najslavniji dan u savremenoj istoriji Crne Gore – 21. maj, Budvani slave sa ponosom. U nezavisnoj Crnoj Gori, Budva je doživjela svoj procvat i postala destinacija koja je po svijetu uzdizala ime naše države, privlačeći turiste svojom prirodnom ljepotom, novim hotelima, mediteranskim šarmom i tradicionalnim budvanskim gospodstvom, saopštila je predsjednica Alijanse žena DPS Budva, Dragana Lješković Mitrović.

Kako je navela, zahvaljujući 21. maju 2006. godine, Budva je danas crnogorska, ali i svjetska destinacija.  Zato dan obnove crnogorske nezavisnosti, za svakog Budvanina treba da bude svečani čin. Ništa manje ni upozorenje, da Budva više nikad ne smije biti prepoznata kao grad iz kojeg se nasrće na državnost Crne Gore i gdje se sjedi prilikom intoniranja državne himne.

“Kao profesorica, u nezavisnoj Crnoj Gori izvela sam 17 generacija mladih Budvanki i Budvana. Učila sam ih da budu ljudi, da poštuju različitosti i da dobra namjera uvijek bude znak njihove superiornosti. U ime ljubavi prema Budvi i Crnoj Gori, svim našim sugrađanima čestitamo 21. maj – Dan nezavisnosti”, zaključuje Lješković Mitrović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cukoooavav
20.05.2022-11:15 11:15

Tako je Profecorice ti sto u Budvi nasrću na državnost Crne Gore i gdje sjede prilikom intoniranja državne himne. to su Cetnicke Izbjeglice da sto valjali bi ih primila Matica i njih cemo naucit kad ga udarimo po Dzepu i plati koju hiljadarku kako se voli svoje a postuje TUDJE!