Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LJALJO POKAZAO KO JE ”GLAVNI U ZETU”: Bečić se sukobio sa nezadovoljnim aktivistom, obezbjeđenje spriječilo fizički obračun!?

U neđelju u Botunu, prilikom tribine Demokrata, Bečić se verbalno sukobio sa nezadovoljnim članom G.K. koji je burno reagovao jer ga je lider Demokrata nazvao 'ubačenim elementom'

Predstavnici izborne liste „Aleksa Bečić – Idemo ljudi — Idemo Zeta— Demokrate“ posjetili su Botun u neđelju u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Zeti. Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić održao je govor u kojem je poručio da je siguran da će ta partija ispisati istorijski rezultat na lokalnim izborima.

Međutim, njegove oratorske sposobnosti su ostale u drugom planu, jer je posjetu Botunu obilježio verbalni sukob sa aktivistom njegove stranke kojeg je, kako su kazali naši izvori, optužio da je ”ubačeni element”.

”U neđelju u Botunu, prilikom tribine Demokrata, Bečić se verbalno sukobio sa nezadovoljnim članom G.K. (ime i prezime poznato redakciji). G.K. je burno reagovao jer ga je Bečić nazvao ‘ubačenim elementom’, iako je ovaj sve do sad bio njegov aktivista. Moralo je da reaguje obezbjeđenje kako bi spriječilo fizički sukob Bečića i G.K.”, rekli su naši izvori dobro upućeni u političke prilike u Zeti.

Kako su kazali naši izvori, Bečić je ovim htio da pokaže da, ne samo da je najjači i najpopularniji političar u svojim rodnim Balabanima, već da ima aspiracije da ponese tu titulu u čitavoj Zeti.

”Ova čvrstina u stavu i spremnost na fizički obračun garantuju mu da će jednog dana preuzetit titulu ‘prvi političar Zete’ koju još uvijek drži lider Demokratske narodne partije, i jedna od lidera DF-a Milan Knežević”, rekli su naši izvori.

Fotografija iz Botuna koja je proslijeđena medijima uslikana s leđa, da se ne vidi da nema Botunjana na skupu

Kada je u pitanju tribina u Botunu, Bečiću na predizbornom skupu, kako su kazali naši izvori iz Zete, ”nije bilo ni pet Botunjana”.

”Zato je i fotografija koja je proslijeđena medijima uslikana s leđa, da se ne vidi da nema Botunjana na skupu”, rekli su naši izvori.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Naroz
19.10.2022-10:09 10:09

Nemojte tako, otkako je Ljaljo vjeridbom dokazao da je radikalni, militantni, ekstremni heteroseksualac, zetski Roko Sifredi (a ne nešto drugo), pridobija sve više glasača ženske populacije mladje životne dobi i penzionera… Prominentna kompanija za istraživanje javnog mijenja predvidja mu bolji uspjeh, nego što je imao njegov idol Slobodan Milošević, na Kosovu 1994. Kažu 121% svih upisanh birača ga podržava…, mada ga većina neće glasati.

RIR
19.10.2022-14:41 14:41

…ako smo pametni Crnogorske orjentacije ,prozapadne itd,ne treba ni jedan glas dati prosrpskim partijama/četnicima/ a ima njih dosta i bez Dajka i dr-ice pa neka taj broj usitne svako po malo A URA -i -nimalo !