Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Lideri DF nadmudrili profesora: Radulović sa biografijom pod ruku kod Krivokapića mimo znanja kolega, pa ostao bez resora nauke

DF je tako u odgovoru Krivokapiću samo napomenuo da odustaju od ponude da preuzmu Ministarstvo nauke i da se taj resor dodijeli nestranačkoj ličnosti

Potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović prošle sedmice se sastao sa mandatarom za sastav nove Vlade Zdravkom Krivokapićem mimo znanja svojih kolega iz stranke i koalicije DF, potvrđeno je za portal Aktuelno.

Radulović

Radulović je, kako tvrdi naš izvor, na sastanak sa Krivokapićem pošao sa CV (radnom biografijom), a jedina tema je bila razgovori o novoj vladi. Krivokapić je nakon tog razgovora i ponudio DF resor nauke, što je Radulović odmah prihvatio.

Međutim, početkom ove sedmice lideri DF su saznali za ovaj tajni susret Radulovića i Krivokapića koji su poznanici od ranije.

Taktika lidera DF je bila da ništa ne pričaju ili kritikuju Radulovića zbog ovog poteza. Oni su se malo našalili sa njim pa su na sastanku prije dva dana namjerno prećutali sve što znaju o dogovoru Krivokapića i Radulovića.

DF je tako u odgovoru Krivokapiću samo napomenuo da odustaju od ponude da preuzmu Ministarstvo nauke i da se taj resor dodijeli nestranačkoj ličnosti.

Na taj način lideri DF su nadmudrili Radulovića, a sa druge strane, nakon njihovog odgovora ako Krivokapić odluči da Ministarstvo nauke dodijeli Raduloviću to će biti dobro za PzP i DF jer je to još jedna pozicija u izvršnoj vlasti od koje su odustali.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
29.10.2020-08:35 08:35

Ovoga bi i nebi,da cojek sa brkovima i jos skolovan i “medju 100 najpametnijih na svijetu”kako Branko sebe predstavlja,ide tajno i krijuci kod Rukoljuba da mu ponudi svoju pamet”.Sto li bi na ovo rekao predak Branka Radulovica kapetan Sula Radov Radulovic narodni mudrac kojemu je grob u dvoristu Vlaske crkve na Cetinju,mislim da bi se prevrnuo od jada i tuge od svoga pomotka.E profesore spasi to obraza sto ti je ostalo dok si na vrijeme da cijenimo i postujemo kao nekada.

Vlado
29.10.2020-10:36 10:36

Branko Radulovic je dobar covjek i odlican profesor..

Bogic
29.10.2020-14:54 14:54
Reply to  Vlado

Branko Radulovic ni po javnim nastupima ni po radnom ucinku ne odaje utisak obrazovanog, vaspitanog i civilozovanog covjeka, jer je uzasno grub, prost i nasilan. A njegovo znanje i strucna reputacija je klimava i na staklenim nogama. Ali danasnje redovne profesore i uopste predavace na crnogorskim univerzitetima niko i ne kontrolise i ne testira. Oni su persona nob grata zasticeni svojim zvanjem akademskih radnika pa mogu da rade sto hoce, a pritom stalno vicu da su oni profesori univerziteta. Rezultati su ima inace nikakvi, u 90% slucajeva.

Milena
29.10.2020-18:21 18:21

Boze boze sta se radi. Okreni obrni samo o foteljama. Koga više briga za narod