Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Lideri DF-a: Tražimo sastanak zbog izjave Katnića da ima podršku Abazovića

Oni su se na to odlučili, zbog skandalozne press konferencije GST-a Milivoja Katnića i zamjenika direktora policije Zorana Lazovića na kojoj su saopštili da imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija

Lideri Nove srpske demokratije (Nova) Andrija Mandić, Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević i Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević iniciraće održavanje sastanka predsjednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma Za budućnost Crne Gore kako bi se, kako si saopštili, odredili prema, kako tvrde, pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji.

Oni su se na to odlučili, zbog skandalozne press konferencije GST-a Milivoja Katnića i zamjenika direktora policije Zorana Lazovića na kojoj su saopštili da imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija.

“DF kao stožer koalicije Za buducnost Crne Gore već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpjeti nikakve ucjene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbjednosnom sektoru. Jedino još imamo obavezu prema SPC i našim glasačima da glasamo za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, a oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku”, navode u saopštenju.

Ovo će, dodaju, biti njihova platforma na sastanku koji će održati i nemaju sumnju da će dobiti većinsku podršku za odbranu programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za budućnost Crne Gore.

“U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija?!”, navodi se u zajedničkoj izjavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve