Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Liberalna partija: Pružićemo snažnu podršku pobjedi Đukanovića 2. aprila

Pozvali su građane da izađu na izbore.

Predsjedništvo Liberalne partije donijelo je, na danas održanoj sjednici, odluku da i drugom krugu predsjedničkih izbora snažno podrži kandidata Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore, saopštila je partija.

“Shvatajući važnost ovog trenutka koji će opredijeliti budućnost crnogorskog društva i njegov dalji razvoj i evropsku perspektivu, Predsjedništvo LP je cijenilo da će se očekivanom pobjedom Đukanovića 2. aprila stvoriti uslovi da Crna Gora stabilizuje svoje institucije, konsoliduje ukupnu politiku i iskorači naprijed ka perspektivni evropskog i boljeg života, gdje je zastala prije tri godine”, navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da su Đukanovića podržali i u prvom krugu izbora.

“Što se potvrdilo kao ispravna odluka, obzirom da je on u prvom krugu uspio da odnese najveći broj glasova i dominantno homogenizuje biračko tijelo opozicije i sve proevropski i građanski opredijeljenje građane Crne Gore”, istakli su iz LP-a.

Pozvali su građane da izađu na izbore.

“Predsjedništvo LP upućuje poziv svim građanima, posebno liberalima, koji su uvijek imali poseban senzibilitet za interese države i društva u presudnim istorijskim trenucima, da masovno izađu na izbore 02. aprila i svojom podrškom obezbijede stabilnu, proevropsku budućnost Crnoj Gori”, poručuju iz LP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve