Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Liberalna partija: Podržaćemo smjenu Vlade, većina konačno shvatila da Crna Gora tone i posrće

Iz LP navode da se već godinu ipo dana Crna Gora nalazi ''u stanju haosa, nesigurnosti, njom vlada amaterizam, neznanje i nepotizam neviđenih razmjera''

Liberalna partija podržaće smjenu ove Vlade u Skupštini Crne Gore na prvoj narednoj sjednici, saopštili su iz te partije.

“Kako inicijativa za smjenu Vlade čiji smo bili potpisnici prošlog mjeseca nije dobila potrebnu većinu, iskazujemo zadovoljstvo što je, nedugo zatim, većina poslanika ipak shvatila da je to jedino rješenje za Crnu Goru”, dodaju oni.

Iz LP navode da se već godinu ipo dana Crna Gora nalazi “u stanju haosa, nesigurnosti, njom vlada amaterizam, neznanje i nepotizam neviđenih razmjera”.

“Uz sve to, Crna Gora stavljena je na milost i nemilost tuđim interesima a njena Vlada služi u korist sopstvene štete, urušavajući kompletan sistem, privredu, ekonomiju ali i spoljnu politiku i ugled Crne Gore, kako bi sve to lakše, na tacnu, ispostavili svojim nalogodavcima i šefovima. Preduboko je već potonula i posrnula Crna Gora da smo u obavezi da podržimo svaki potez koji će zaustaviti to posrnuće i dati nadu da se naša država može vratiti na put demokratskih, građanskih i modernih društava”, kazali su iz Liberalne partije.

Liberalna partija uvijek je, kako ističu, na prvo mjesto, ispred partijskih, ličnih ili bilo kakvih partikularnih, postavljala interese Crne Gore.

“Pozivamo i sve partije iz opozicije, građanski i proevropski orijentisane, da slijede takav primjer i odogovorno se odnesu prema vremenu koje dolazi. Crna Gora je pred velikim iskušenjima a građani očekuju od nas mnogo”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivanisevic
17.01.2022-19:44 19:44

Kao stari liberal podrzavam Abazovića ali bez tretiranja Purinog stava.

tivatski58
17.01.2022-20:14 20:14

Stovani liberali A Crnogorska Pravoslavna Crkva CPC ?