Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Liberalna partija: Joković legetimizuje prljavu politiku i obračune sa vrha vlasti

Kako su naveli, ova Vlada je dovoljno vulgarizovala javni prostor da je zadnji trenutak da to prestane da čini i da uvodi u praksu stvari koje nikome nikada nijesu pale na pamet u Crnoj Gori da javno saopštava. Takvo zagađivanje javne scene ne traje od juče, ali srećom neće još dugo potrajati

Potpredsjednik Vlade u ostavci i lider SNP-a Vladimir Joković nastavlja sa vrha vlasti da legitimiše gnusne i nezamislive napade na političke protivnike, nedostojne takve funckije i javnog funkcionera, ocijenili su iz Liberalne partije, reagujući nakon izjave Jokovića, “da on i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić imaju više djece no svi poslanici Demokrata”, time poručujući da “nemaju ni kučeta ni mačeta”.

“Napadom na Demokrate, kroz koji provlači njihov porodični i lični život, to da li neko ima djecu ili nema i zašto je to tako, pokušavaju da diskredituje oponente na nizak i mizeran način, neprihvatljiv je. Liberali jesu politički protivnici ove partije, ali politička borba mora da sadrži neka pravila i ne ide ispod elementarne ljudskosti, časti i pristojnosti”, poručuju iz LP-.

Kako su naveli, ova Vlada je dovoljno vulgarizovala javni prostor da je zadnji trenutak da to prestane da čini i da uvodi u praksu stvari koje nikome nikada nijesu pale na pamet u Crnoj Gori da javno saopštava. Takvo zagađivanje javne scene ne traje od juče, ali srećom neće još dugo potrajati.

“Crnogorskoj politici potrebno je ozdravljenje i uspostavljanje principa na kojima će ona funkcionisati, poštujući ljudsko dostojanstvo kako oponenata i neistomišljenika tako i građana Crne Gore kojima se na ovaj način vrijeđa razum i pamet”, zaključuju iz LP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
31.08.2022-20:23 20:23

Očekuje se burno ćutanje JoMarović, Novaković Đurović i ostalih ministara iz URAe.

COL
31.08.2022-20:23 20:23

Očekuje se burno ćutanje JoMarović, Novaković Đurović i ostalih ministara iz URAe.

COL
31.08.2022-20:23 20:23

Očekuje se burno ćutanje JoMarović, Novaković Đurović i ostalih ministara iz URAe.