Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Liberalna partija čestitala Dan opštine Bijelo Polje

Kako se navodi, Bijelo Polje će u svakom nastojanju da obezbijedi bolji kvalitet života svojim građanima i promoviše sebe kao poželjnu destinaciju, imati snažnu i nedvosmislenu podršku liberala

Liberalna partija čestitala je danas građanima i građankama Bijelog Polja, predsjedniku Opštine g. Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine g. Abazu Dizdareviću i odbornicima 3. januar Dan Opštine Bijelo Polje.

Ilustracija

-Bijelo Polje kao centar sjevera Crne Gore, kako i administrativni tako i ekonomski i privredni, obrazovni ali i kao urbano jezgro ima potencijal da razvija svoje mogućnosti, ponudi svojim ljudima šansu za lični i poslovni razvoj i napredak i privuče mlade da budu dio takvog razvoja. Vjerujem da će ovaj grad sa pametnom politikom dugoročnog i održivog razvoja uspjeti da unaprijedi i valorizuje takve potencijale i bude konkurentan- navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, Bijelo Polje će u svakom nastojanju da obezbijedi bolji kvalitet života svojim građanima i promoviše sebe kao poželjnu destinaciju, imati snažnu i nedvosmislenu podršku liberala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve