Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Leposavić: Prioritet usvajanje Etičkog kodeksa za nosioce najviših funkcija u Vladi

Ministar je poručio da će biti intezivirana saradnja na brojnim projektima ekspertske pomoći koju ova međunarodna organizacija u Crnoj Gori pruža u kontinuitetu

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić primio je danas u svom kabinetu Evgeniju Giakoumopoulou, šeficu programske kancelarije Savjeta Evrope u Crnoj Gori i njene saradnice, i tom prilikom ministru su upućene čestitke povodom stupanja na dužnost.

”Iz Savjeta Evrope, kao i do sada, pružili su punu podršku Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava i stavili na raspolaganje svu svoju ekspertsku pomoć.

Sagovornici su se saglasili oko daljih zajedničkih aktivnosti posebno kada je riječ o praksi primjene prava uz puno uvažavanje standarda Savjeta Evrope.

Ministar je poručio da će biti intezivirana saradnja na brojnim projektima ekspertske pomoći koju ova međunarodna organizacija u Crnoj Gori pruža u kontinuitetu, a prva od aktivnosti biće iniciranje usvajanja Etičkog kodeksa za nosioce najviših funkcija izvršne vlasti”, saopšteno je iz Ministartva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve