Najfreškija pogrešna procjena DPS-a odigrala se u Budvi posljednjih dana, gdje je poražen pred očima cjelokupne crnogorske javnosti, saopštio je Momčilo Leković, predsjednik Mladih Demokrata.

foto Demokrate

“Pogrešna politička procjena bilo je i upregnuti ministarku javne uprave da potrči da što prije ukaže na navodnu neregularnost vođenja sjednica lokalnog parlamenta. DPS očigledno nije bio svjestan da građani za obavljanje najjednostavnijih administrativnih obaveza, u sistemu koji je uništen nepotizmom i partijskim zapošljavanjem, danima čekaju redove. Upravo zbog toga sa dvora nijesu shvatili da će građanima biti degutantno da gledaju kako je državni aparat ažuran jedino kad treba štititi partijske interese DPS-a”, ocjenjuje Leković.

On navodi da je DPS je sa vlasti u Budvi otišao ostavljanjem milionskih dugova i nesagledivih problema koje je, kako tvrdi, opoziciona vlast, u najvećem dijelu, uspjela da sanira u prethodne četiri godine.

“Koliko je DPS sposoban da vodi grad najbolje je pokazalo to što cjelokupni opštinski odbor DPS-a, uz pomoć mladih snaga partije iz Podgorice, nije bio sposoban da podnese adekvatno potpisan predlog za razrješenje predsjednika SO Budva Krsta Radovića. Upravo Krsto Radović je sve navedeno najbolje opisao riječima: “Gospodo, vrijeme vam je isteklo!””, zaključuje Leković.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve