Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Leković: Danas imamo razlog više da 31. decembra budemo jedinstveni i humani

''Danas pred nama imamo veliku priliku da svima u Crnoj Gori ali i šire, pokažemo i još jednom dokažemo onu našu čuvenu sintagmu: Nema Bara do Cara''

Nova mjera Ministarstva zdravlja kojom se zabranjuje organizovanje proslava Nove godine na otvorenom, koncerata i masovnih okupljanja, još jedan je dodatni razlog i argument da se od strane nadležnih podrži naš jučerašnji predlog i da se sredstva namijenjena za organizaciju novogodišnje noći preusmjere za liječenje naših sugrađana Željka Ćurčina i Marka Nikića koji trenutno vode najtežu životnu bitku, kazao je predsjednik Kluba odbornika Demokrata Bar Momčilo Leković.

“Jučerašnji odziv građana, ogromna i jedinstvena podrška predlogu koji smo uputili organizatorima odnosno barskoj Turističkoj organizaciji potvrda je da su građani prepoznali prioritete i činjenicu da  je bolje  da u ovako teškim vremenima naš grad pamte kao jedinstven primjer humanosti, ljudske brige i dobrote nego li kao samo jedan u nizu gradova koji prate regionalne trendove radi kratkotrajnog novogodišnjeg zadovoljstva”, navodi Leković.

“Danas pred nama imamo veliku priliku da svima u Crnoj Gori ali i šire, pokažemo i još jednom dokažemo onu našu čuvenu sintagmu: „Nema Bara do Cara“. Čvrsto želimo da vjerujemo da nadležni u Opštini Bar neće propustiti ovu priliku. Za naš grad, za humanost, za Željka i Marka”, zaključio je Leković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve