Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić tražio od Vlade odluku o sankcijama Rusiji

Lekić je zatražio da Vlada Odboru dostavi i Zahtjev Evropske unije u kojima se, kako je iz Vlade objavljeno, zahtijeva da Crna Gora primjeni sankcije Rusiji, sa specifikacijom svih traženih mjera

Predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Miodrag Lekić zatražio je kabinetu premijera da tom skupštinskom tijelu dostavi odluku Vlade o svim usvojenim sankcijama Rusiji.

Lekić je zatražio da Vlada Odboru dostavi i Zahtjev Evropske unije u kojima se, kako je iz Vlade objavljeno, zahtijeva da Crna Gora primjeni sankcije Rusiji, sa specifikacijom svih traženih mjera.

“U uslovima složenog stanja u našoj zemlji koje je bremenito ne samo velikim političkim, ekonomskim i institucionalnim problemima, već i vidljivo neadekvatnim odgovorima države ovim dopisom pokrećem inicijativu koja se odnosi na jedan spoljnopolitički segment izuzetno važan za državu”, navodi se u dopisu Lekića koji je objavljen na Facebook stranici Demosa.

Lekić je dodao da Vlada, po ustaljenoj praksi, ne konsultuje i informiše nadležni odbor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
22.04.2022-12:38 12:38

Aj se vuci coronja,srbujes li dobro balego Crmnicka,aj se vuci u Srbiju smradu nevsaljali ti koji si na predsjednickim izborima ima JEDAN glas podrske u rodjeno selo,kojiko ted cijene ka “mrtvoga”.