Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić: Odluka Vlade o Kosovu neozbiljna i neodgovorna

Odluka crnogorske vlade da podrži prijem Kosova u Savjet Evrope, i to u formi tajanstvene odluke od koje se zatim komponente vlade javno distanciraju, predstavlja novi prilog neozbiljnosti i neodgovornosti crnogorske države, kazao je Miodrag Lekić, lider Demosa i predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike

Odluka crnogorske vlade da podrži prijem Kosova u Savjet Evrope, i to u formi tajanstvene odluke od koje se zatim komponente vlade javno distanciraju, predstavlja novi prilog neozbiljnosti i neodgovornosti crnogorske države, kazao je Miodrag Lekić, lider Demosa i predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike.

“Slično 42. vladi i 43 vlada – sastavljena od URE, SNP, Bošnjačke stranke i albanskih partija nije nalazila za shodno da konsultuje ili makar obavijesti Odbor za međunarodne odnose i iseljenike o ovoj, za građane Crne Gore osetljivoj materiji i odluci. Zato će Odbor zatražiti izvještaj o razlozima i metodu donošenja pomenute odluke, očigledno usvojene nekim paradržavnim i paradiplomatskim načinom, a u svakom slučaju je nedemokratski i netransparentan”, naveo je Lekić na Facebooku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Misko
25.04.2023-17:54 17:54

Evo sta je izjavijo Vucic za CG- samo nemojte da očekujete od nas da budemo kuče koje će da plezi pred vama i da vas moli za milost svaki put i još govorimo kako smo mnogo zadovoljni kad nam jednu kosku bacite. !