Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić: Je li osnovana radna grupa za Otvoreni Balkan i koji su joj rezultati?

Ona je dodala da, ukoliko na upit šta se desilo sa radnom grupom nadležni iz Vlade ne odgovore, znači da je i radna grupa bila još jedan propagandistički potez za smirivanje javnosti

“Crnogorska Vlada formiraće Radnu grupu od predstavnika više ministarstava, koji će procijeniti koliko je inicijativa Otvoreni Balkan u skladu sa ciljem članstva države u Evropskoj uniji (EU)”, rekla je ministarka evropskih poslova Jovana Marović 19. juna ove godine. Gotovo tri mjeseca od tada, ne znamo ništa o rezultatima radne grupe, ako je uopše formirana. To je danas saopštila potpredsjednica Socijaldemokrata Milica Lekić.

“Sa druge strane, odlazeći premijer Abazović nastavlja šetnje sa Vučićem po “Vinskoj vizji – Otvoreni Balkan”. Znamo dakle odavno da je njegova vizija da nas ugura u tu inicijativu, i na tome predano radi čak i u tehničkom mandatu. Ali ne znamo šta je vizija najavljene radne grupe, jer, otkako je najavljena, nemamo nikakvih informacija”, navela je Lekić na Tviteru.

Ona je dodala da, ukoliko na upit šta se desilo sa radnom grupom nadležni iz Vlade ne odgovore, znači da je i radna grupa bila još jedan propagnadistički potez za smirivanje javnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NEuOB
09.09.2022-17:55 17:55

Ta “grupa” nam ništa ne treba, zato što bi je Abazović zloupotrijebio taman kao “grupu” za takozvani “Temeljni ugovor” i to bi bilo samo reda radi. Ionako ne želimo u “Otvoreni Balkan”, niti su građani izrazili bilo kakvu želju za ulazak u tu živu baru iz koje ne bismo živu glavu iznijeli a nekmoli sačuvali državu. Lekićka, neka si je pitala ali ja ne vjerujem u regularnost Dritanovih “komisija”, niti držim da te “komisije” mogu oslikati realni stav građana jer građani NE ŽELE u taj pogubni projekat. Ima 100 razloga zašto ne žele.