Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić: DPS je dobio vjetar u leđa, državu treba da vode pobjednici

''Zastupam od početka od prije dvije godine da se politički proces prenese u stanje legalnosti. To znači da oni koji su pobjedili vode državu, i da ne dozvole da interni i spoljni faktori određuju vladu, bili oni crkveni ili diplomstski''

Lider Demosa Miodrag Lekić rekao je da je nastojao da da doprinos traženju rješenja svih ovih dana.

”Zastupam od početka od prije dvije godine da se politički proces prenese u stanje legalnosti. To znači da oni koji su pobjedili vode državu, i da ne dozvole da interni i spoljni faktori određuju vladu, bili oni crkveni ili diplomstski”, kazao je lider Demosa, dodajući da se zalago za to da vladu formiramo autonomno u sekularnoj državi.

Prema njegovim riječima, Mandić je strpljivo i odgovorno vodio pregovore.

“Nedolazak danas na sastanak gest je nevaspitanja, političkog i ličnog. DPS je ovim dobio vjetar u leđa”, poručio je Lekić.

Podsjećamo, predstavnici “stare” parlamentarne većine opet su danas održali sastanak, međutim do dogovora još nije došlo. Današnji susret trajao je svega pola sata, a predstavnici GP URA nijesu prisustvovali sastanku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
16.09.2022-16:55 16:55

Cus Lekica starog DPS je dobio vjetar u leđa”, poručio je Lekić.-Vi ste dobili vjetar u Glavu koju vecinu ti racunas od 30 avgusta URA nije sa vama i kako mozete bit vecina -Sad cete se pokazati koliko cete vjetrova uhvatit kad vas DPS POCERA NA SMETLISTE dje vam je i mjesto!

Joko_Bp
16.09.2022-18:10 18:10
Reply to  MUSTAFA

Nema Mila nema Dritana ko će sad da nam se pita?