Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Latić: Na listi SD-a najveći broj mladih, predstavljamo osvježenje na političkoj sceni Petnjice

Latić je istakao da će se, zajedničkim snagama sa starijim i iskusnijim kolegama boriti da u Petnjici stvoreo ambijent pogodan za ostvarivanje potencijala svakog građanina

Socijaldemokrate Petnjice ističu značaj ulaganja u mlade, kao najveći potencijal našeg društva. Mladi su uzdanica razvoja i zaslužuju mnogo više pažnje. Zato se na našoj listi nalazi veliki broj perspektivnih mladih ljudi. To su mladi koji žive u Petnjici i spremni su da daju doprinos razvoju naše opštine, saopštio je kandidat na listi “Socijaldemokrate Crne Gore – Petnjica mora bolje”, Refik Latić.

On je istakao da će se, zajedničkim snagama sa starijim i iskusnijim kolegama boriti da u Petnjici stvoreo ambijent pogodan za ostvarivanje potencijala svakog građanina.

“Naš program u značajnoj mjeri se bavi potrebama i pitanjima mladih. Stoga smo predvidjeli podršku za mlade koji žele da se bave biznisom, vrednovanje talentovanih pojedinaca, obogaćivanje kulturne i umjetničke ponude, afirmisanje perspektivnih sportista, otvaranje sportskih objekata i mnoge druge projekte i aktivnosti koji za cilj imaju otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje uslova života u našoj opštini, a podstakli bi mlade da ostaju u Bihoru i ovdje zasnivaju porodice i planiraju budućnost”, kazao je Latić.

On je dodao kako, vjeruje da će veliki broj mladih podržati ovu listu, jer su, ističe, ” pokazali da nam je stalo do omladinske populacije i kao lista na kojoj se nalazi najveći broj mladih ljudi predstavljamo osvježenje na petnjičkoj političkoj sceni.

“Pozivam sve sugrađanke i sugrađane koji vjeruju da budućnost pripada mladima i da Petnjica mora bolje i brže da se razvija, da nam na decembarskim izborima ukažu povjerenje, a mi ćemo se truditi da nakon 5. decembra pokažemo da je zaista nada u mladima”, zaključio je nosilac liste “Socijaldemokrate Crne Gore – Petnjica mora bolje”, Refik Latić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve