Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Laličić: Žene Tivta su oduvijek znale ispravno da sagledaju političke opcije koje se nude

Kako je saopšteno iz ŽAD-a OO DPS Tivat, druženje je proteklo u veseloj atmosferi, a prisutnima je Dan žena čestitala predsjednica Opštinskog odbora DPS Tivat, Jovanka Laličić uz želju da im svaki naredni praznik bude ispunjen ličnom i porodičnom srećom

Sinoć je povodom 8. marta, Dana žena, u organizaciji ŽAD-a Tivat upriličeno druženje žena članica i simpatizerki DPS.

Kako je saopšteno iz ŽAD-a OO DPS Tivat, druženje je proteklo u veseloj atmosferi, a prisutnima je Dan žena čestitala predsjednica Opštinskog odbora DPS Tivat, Jovanka Laličić uz želju da im svaki naredni praznik bude ispunjen ličnom i porodičnom srećom.

Predsjednica Opštinskog odbora, pozvala je prisutne građanke da 5. aprila daju punu podršku listi Demokratske partije socijalista, partije koja je posvećena razvoju Tivta, i koja svojim izbornim programom za naredni četvorogodišnji period garantuje bolji i kvalitetniji život svim građanima ovog grada.

“Žene Tivta su oduvijek znale ispravno da sagledaju političke opcije koje se nude, i baš zbog toga u ogromnom broju daju podršku DPS-u, jer je upravo DPS garant stabilnost i razvoja”, navela je Laličić.

Ona je posebno istakla važnost najstarijih sugrađanki, koje i pored svojih godina, aktivno učestvuju u društevnim aktivnostima Tivta i tako daju svoj doprinos svome gradu. Kako je dodala, DPS Tivat će nastaviti da radi na poboljšanju uslova života za naše najstarije sugrađane i sa posebnom pažnjom će učestvovati u kreiranju što većeg broja kulturnih i drugih sadržaja kako bi dodatno obogatili društveni život za naše  starije sugrađane.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve