Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Lakić: Pavićević od privjeska fejzbuk partije do digitalnog ukrasa mitropolije

Kako ističe, najviše štete može nanijeti upravo onima koji su ionako zavedeni, a za koje Pavićević navodno brine – građanima Crne Gore koji učestvuju u litijama sa uvjerenjem da “brane svetinje”, koje niti ko napada, niti će napadati

Vladimir Pavićević se očigledno ne snalazi najbolje u novom angažmanu – političkog online analitičara. A koliko su njegove analize zapažene i bitne, najbolje svjedoči online status “in transfer” (valjda između Crnogorske iz koje je izbačen i Demokrata koji muku muče sa dijelom svojih funkcionera oko njegovog prijema), poručio je član Izvršnog odbora DPS Budva Branislav Lakić.

Branislav Lakić

“Iako Pavićević nesporno ima bogato iskustvo u promjeni partije, nacionalnosti, ideologije…čini se da mu je ovaj poslednji transfer prilično zakomplikovao političku sudbinu. Do te mjere da sada već otvoreno svoje usluge nudi i SPC, bez pretenzija da bira da li će to biti posao zapisničara, portparola, ili pak online analitičara, zaduženog za plasman besmislica u medije. Jer kada neko ko je u politici dugo poput njega danas napiše da Zakon o slobodi vjeroispovijesti ima za cilj da bilo koga dijeli, onda je jasno da je njegova namjera, iz nekog, njemu znanog razloga, neiskrena i štetna”, dodaje Lakić.

Kako ističe, najviše štete može nanijeti upravo onima koji su ionako zavedeni, a za koje Pavićević navodno brine – građanima Crne Gore koji učestvuju u litijama sa uvjerenjem da “brane svetinje”, koje niti ko napada, niti će napadati.

“Mnogo poštenije bi bilo od Vladimira Pavićevića da je, makar online, objektivno analizirao suštinu Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i dubinu ideje na kojoj je taj zakon nastao – ideju o ujedinjenju svih Pravoslavnih građana Crne Gore pod isti krov. No, da mu ne pomažemo oko etičkih i životnih dilema, svako radi onako kako misli, a prolazi onako kako radi. Pa očigledno i Vladimir Pavićević. A o dilemama u vezi sa raspoloženjem, energijom i podrškom programu i politici DPS-a, najslikovitije govori prepuna sala u kojoj smo sinoć održali sjednicu OO DPS Budva, u proširenom sastavu”, zaključuje Lakić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve