Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kuliš: Radunoviću, umjesto podvala i izmišljotina, javno recite sve što imate

Političko i ljudsko nevaspitanje ''džentlmena'' Radunovića, naročito njegove mizogene insinuacije, nedostojne su bilo koga, a kamoli jednog poslanika Skupštine Crne Gore'', poručuje Kuliš

Pozivam poslanika Radunovića, i sve druge, da ih ne ograničava džentlmenstvo ili bilo šta drugo i da, umjesto spinovanja, bez odlaganja javno iznesu sve što imaju na račun mog predstavljanja države Crne Gore, kao i o mojim ..porodičnim” i/ili drugim vezama sa njemačkim adresama, kazala je za Pobjedu ambasadorka Crne Gore u Njemačkoj Vera Kuliš.

Ona je reagovala na navode poslanika DF-a Slavena Radunovića koji je kazao da ima konkretne dokaze o tome šta je radila Vera Kuliš, ali neće iz džentlmenskih razloga da ih objavi i zbog poznanstva sa njenim mužem. Radunović je naveo da je Kuliš radila za interese jedne partije i bavila se obavještajnim poslovima što nije posao jednog diplomate.

Kuliš ističe da su to prizemne podvale i izmišljotine.

“Kvalifikacije koje su u nedostatku drugih argumenata za moj opoziv plasirane od strane poslanika Slavena Radunovića na jučerašnjoj sjednici Odbora za medjunarodne odnose i iseljenike su najobičnije podvale i izmišljotine”, kazala je u regaovanju.

Objašnjava da Radunović “očigledno ne zna šta znači diplomatija”.

“Međutim, kao dugogodišnji poslanik bi, ipak, trebalo da zna da svaki dobar diplomata mora biti dobro obaviješten. To, naravno, ne znači da se operativno bavi obavještajnim radom, kojemu je on očigledno sklon. Pitam se šta bi tek pričao, da ne upotrijebim težu riječ, da nije ,,džentlmen” i da ne poznaje mog supruga. Bilo kakav komentar na takvu izjavu Radunovića s moje strane bi bio ispod mog profesionalnog integriteta i dostojanstva. Naročito nakon više od dvadeset godina u službi crnogorske diplomatije”, poručila je Vera Kuliš.

Ona umjesto komentara, poziva poslanika Radunovića,i sve druge, da ih ne ograničava džentlmenstvo ili bilo šta drugo i da, umjesto spinovanja, bez odlaganja javno iznesu sve što imaju na račun njenog predstavljanja države Crne Gore, kao i o njenim “porodičnim” i/ili drugim vezama sa njemačkim adresama.

“Političko i ljudsko nevaspitanje “džentlmena” Radunovića, naročito njegove mizogene insinuacije, nedostojne su bilo koga, a kamoli jednog poslanika Skupštine Crne Gore”, zaključuje Kuliš.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
20.02.2021-18:28 18:28

Radunović nije džentlmen no fundamentalna fukara. Za ovo pitajte njegovog partnera iz firme Office. Ženu mu ne pominjem, namjerno.