Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kuč: Podnesene krivične prijave protiv Veselinke Tanović – Kalezić i Vuka Lajovića

Uvjerena sam da će javnost biti neprijatno iznenađena kada ruka pravde zakuca na vrata pomenute gospođe, poručuje Kuč

Kao što sam i najavila, danas sam podnijela krivičnu prijavu protiv Veselinke Tanović – Kalezić i novinara „Vijesti“, Vuka Lajovića, saopštila je Snežana Kuč, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore.

“Tako će pomenuti dvojac imati priliku da pred sudom dokaže svoje navode koje plasira u sredstvima javnog informisanja. Takođe, pokrećem i tužbu za uvredu časti pred nadležnim sudom. Moja porodica nema čega da se stidi, niti se plaši montiranih sudskih procesa, jer sve što posjedujemo je legalno i stečeno je bez bilo kakvih povlastica, što je poznato svim Budvanima”, kazala je Kuč.

Slobodno, kako kaže, može reći da su “gospođa Tanović – Kalezić i ja, miljama daleko i po poštenju i po svim drugim moralno-pravnim parametrima. Ako zanemari politički animozitet koji je njoj i sličnima osnovni pokretač, sigurna sam da dotična ne može ništa drugo reći ni o meni, ni o mojoj porodici”.

“Uvjerena sam da će javnost biti neprijatno iznenađena kada ruka pravde zakuca na vrata pomenute gospođe.

Gospođa Tanović – Kalezić neka nastavi da plasira tekstove kojima se podsmijavaju i njene partijske kolege. Znamo da će se uvijek naći neko ko će za jednu uplatu izvjesnoj NVO objaviti sve što ona napiše. Samo se nadam da uplata nije išla sa računa Komunalnog preduzeća, ali i to ću ubrzo provjeriti. Vidimo se na sudu”, zaključuje Kuč.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Huso
18.06.2021-13:24 13:24

Vijesti su lazovi koji se sluze samo podvalama i tako zive zato im treba oduzet licencu za rad jer veliku stetu CINE i DRZAVI I GRADJANIMA!