Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Krstović: U DPS-u vlada strah od poništenih izbora

Prema njegovim riječima, Vuković je očito navikao na flomastere, kvadratiće, fantom birače i budžetske zloupotrebe, ali su mu Demokrate pomrsile račune

,,Ko opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi, jasno se može zaključiti iz izvještaja Marte Šćepanović. U njemu je sadržana namjera DPS-a da izbore 2020. godine pokrade kao i sve prethodne, a priču o reformama prolongira do daljnjeg”, kazao je Janko Krstović, odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

Janko Krstović

“Ako se vratimo još unazad nekoliko mjeseci, sjetićemo se grčevite borbe DPS-a protiv Briselskog plana, koja je završena kapitulacijom najvećih Balkanskih manipulatora. Ali danas vidimo da je i dalje ostao žal za Branovim planom koji bi očigledno bio po mjeri Miška Vukovića. Za tim planom žali i dio opozicije, nažalost”, ističe Krstović.

Prema njegovim riječima, Vuković je očito navikao na flomastere, kvadratiće, fantom birače i budžetske zloupotrebe, ali su mu Demokrate pomrsile račune.

“Otuda ovako nervozna i neutemeljena reakcija, koju je morao da zakrpi zamjenom teza. Govori o nekakvom opozicionom vašarištu čovjek čija je partija izbore podvela u forme crnog tržišta u kojem vladaju kriminal, ucjene i korupcija”, kazao je Krstović.

Pručuje da je dosta bilo igre DPS-a i manipulacija.

“Razotkriveni ste i politički ogoljeni pred građanima i međunarodnom zajednicom, neoborivim dokazima. Možete se braniti i pravdati koliko hoćete, ali ćete na kraju morati stati na crtu u poštenim izbornim uslovima. Kao što ste do poslednjeg zareza prihvatili Briselski plan, tako ćete prihvatiti i sveobuhvatne izborne reforme. Na kraju, očigledno je da se bojite poštenih izbornih uslova jer znate da na njima sigurno gubite”, zaključio je Krstović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve