Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krstović: O Deklaraciji o poništenju nezavisnosti Kosova 11. juna nakon kraja izborne tišine

On je rekao da je sjednica zakazana za 11. jun u 20 časova, nakon završene izborne šutnje vezane za vanredne parlamentarne izbore

Predsjednik Skupštine opštine (SO) Zeta Luka Krstović saopštio je za Portal RTCG da je za 11. jun u 20 časova zakazao sjednicu parlamenta na kojoj će se raspravljati o Deklaraciji o poništenju i nepriznavanju odluke o priznanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

On je rekao da je sjednica zakazana za 11. jun u 20 časova, nakon završene izborne šutnje vezane za vanredne parlamentarne izbore.

“Šesta sjednica Skupštine opštine Zeta zakazana je po redovnom postupku u skladu sa zahtjevima kolega odbornika i predsjednika Opštine. Na dnevnom redu će se naći pet tačaka dnevnog reda, među kojima i Deklaracija kolega iz nekadašnjeg DF-a. Sada se materijal za sjednicu distribuira kolegama odbornicima, kako bi se po prvi put formalno upoznali sa sadržajem dnevnog reda sjednice i elementima tačaka dnevnog reda. Očekuje se da će nakon sagledavanja i analize predloženih tačaka dnevnog reda, klubovi odbornika zasijedati i donijeti odluku o izjašnjenju. Sjednica je zakazana za 11. jun u 20 časova, nakon završene izborne šutnje vezane za vanredne parlamentarne izbore”, saopštio je Krstović, funkcioner Demokratske Crne Gore.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve