Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om

Krivokapić oštro kritikovao izjave lidera DF-a Andriju Mandića i Milana Kneževića

Premijer Zdravko Krivokapić negirao je navode da će ući u koaliciju sa DPS Mila Đukanovića.

On je istakao da je riječ o zlonamernoj kleveti koja više govori o nečijim propalim, nego o njegovim stvarnim planovima.

Krivokapić je kazao da se u Crnoj Gori smišljeno stvara vještačka tenzija i da sve izjave posljednih dana imaju cilj da se oslabe trenutnu vladu i njen uticaj u javnosti.

“Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om su iz domena psihologije i više govore o nečijim propalim nego mojim stvarnim planovima”, rekao je Krivokapić za “Blic”.

On je istovremeno oštro kritikovao izjave lidera DF-a Andriju Mandića i Milana Kneževića.

Kada Mandić kaže da je “veoma zabrinut” zbog njegovog navodno tajnog susreta sa Đukanovićem, Krivokapić kaže da lider DF-a “očigledno sudi po sebi”.

Kneževića je optužio da širi neistine.

Đukanović je u sinoćnjem intervjuu za TVCG izjavio da vjeruje da bi u budućnosti moglo doći do nove široke koalicije, kao i da demokratske kapacitete za to prepoznaje u Demokratama i GP URA.

Đukanović je isključio mogućnost partnerstva DPS-a sa Demokratskim frontom.

“Treba dati šansu, a mislim da ćemo je vrlo brzo institucionalizovati”, kazao je Đukanović.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
14.04.2021-14:55 14:55

Bocoljube, nemoj jadan da samom sebi podizes rajting da Djukanovic zeli bilo kakvu koaliciju sa tobom. Djukanovic je covjek sa integritetom koji ipak ima reputaciju u Evropi i svijetu kao mudar politicar a sta imas ti bocoljube ? Zato jadnice nemoj samog sebe da ponizavas do te mjere i umisljas da si ti neki vazan faktor u Crnoj Gori. Kako si dosao tako ces i otici u vjecni zaborav kao da nikada nisi ni postojao bocoljube. Tik Tak Tik Tak kazaljka pokazuje pet do dvanajet za tebe bocoljube……………………….