Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić u Srbiji ponizio Crnu Goru, dostojanstvenije dočekali Džona Depa nego premijera

Ponižavajući odnos prema vrhu države Crne Gore samo je nastavak takvog odnosa na koji ova vlast pristaje ponižavajući ne samo sebe već i državu i sve građane, kazali su iz Liberalne partije (LP) Crne Gore

Zvanična Srbija poslala je danas jasnu poruku kako doživljava crnogorsku Vladu dočekom premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Ponižavajući odnos prema vrhu države Crne Gore samo je nastavak takvog odnosa na koji ova vlast pristaje ponižavajući ne samo sebe već i državu i sve građane, kazali su iz Liberalne partije (LP) Crne Gore.

“Dok je glumca Džona Depa dočekao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić lično, premijera Krivokapića dočekuje ministar poljoprivrede Srbije i to u kafanskom stilu u farmericama i jakni što je skandalozno za diplomatski protokol najvišeg nivoa”, kazali su iz te političke partije.

Kako su naveli, ovoj Vladi, srećom po sve građane, iz dana u dan kraj je sve bliže i samo je pitanje momenta kada će se raspisati vanredni parlamentarni izbori.

“Crna Gora mora se konačno osloboditi neodogovornih pojedinaca i politike ponižavanja svojih građana sa samog vrha države te sluganskog odnosa prema drugim državama a protivno interesima Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Splacina
02.11.2021-18:17 18:17

Nemari nam se vratit nocas samo ako ga naljute ka prosli put !