Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić srpskim vlastima: Ako imaju obraza zastiđeće se onoga što rade

Premijer Zdravko Krivokapić rekao je da je u svakom trenutku spreman da razgovara sa zvaničnicima Srbije

Premijer Zdravko Krivokapić rekao je da je u svakom trenutku spreman da razgovara sa zvaničnicima Srbije.

Na pitanje da li je sa premijerkom Srbije Anom Brnabić razgovarao o usvajanju Rezolucije o Srebrenici, Krivokapić je rekao da je sve ovo što se dešava “neprimjerena priča koja nas vraća u 90.”

“Ja sam spreman za razgovor, nikad nikoga nisam odbio. Ali ovo što se dešava je jedna, pošteno rečeno, neprimjerena priča, koja nas vraća u devedesete, bez ijednog povoda”, rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare nakon održane Međuvladine konferencije u Luksemburgu.

“Zamislite da za usvajanje rezolucije okrivite čovjeka koji fizički nije bio u parlamentu i da zaboravite da je parlament usvojio sličnu rezoluciju 2010. godine. Zamislite da vas neko napada, a vi se ne branite i tom neodbranom želite da poručite, ono što je govorio i Marko Miljanov: Kada vas napadaju nemojte odgovarati jer ako imaju obraza zastiđeće se za ono što rade”, poručio je Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katunima bez struje
22.06.2021-21:39 21:39

Pusti to Zdravko no se aktiviraj malo oko struje i puteva. Ako nađeš neko domaćinstvo bez struje i asfalta u Luksumurgu častimo jagnjetinjom a ako nađeš boljega sira no nasega katunskoga u sred te kraljevine izpisaćemo se iz statusa čobana. Priznajemo sa nam se Luksemburg dopada zbog zastave i pi tom pitanju radovalibise da smo slični. Drugo je i tako nemoguće.

Primavera
25.06.2021-08:37 08:37

Sviđa ti se zastava ? Opa !!! Uzeo si temeljne boje hrvatske zastave ! :D

Caramdjordje
22.06.2021-23:21 23:21

Aaaa kako si mi naivan,greeota,ne znas sa kim imas posla?Proci ces u razgovorima sa njima puno lijepo.Opameti se ili se mici vise!