Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić sa Varheljijem: Iako je u tehničkom mandatu, Vlada radi u punom kapacitetu

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić susreo se danas, u okviru Investicionog samita za zapadni Balkan, sa Oliverom Varheljijem, komesarom za proširenje EU

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić susreo se danas, u okviru Investicionog samita za zapadni Balkan, sa Oliverom Varheljijem, komesarom za proširenje EU.

Kako je saopšteno iz Vlade, Krivokapić je zahvalio komesaru Varheljiju na brižnom odnosu prema Zapadnom Balkanu i njegovoj integracionoj perspektivi.

Istakao da, iako je u tehničkom mandatu, Vlada Crne Gore radi u punom kapacitetu, posvećena evropskom i evroatlantskom putu zemlje.

Izrazio je zadovoljstvo što je današnji samit pružio priliku da se, i u tom formatu, predstave rezultati koje je Crna Gora postigla u prethodnom periodu.

“Naša namjera je da do kraja francuskog predsjedavanja prelazna mjerila za poglavlja 23 i 24 prevedemo u završna”, zaključio je Krivokapić.

Komesar Varhelji je istakao da za Brisel prioritet ostaje sprovođenje reformi, podvukavši da napredak u vladavini prava uslovljava ukupno napredovanje u evropskoj integraciji.

Kazao je da cijeni ono što crnogorska Vlada radi i u ovom prelaznom periodu, istakavši važnost evropske perspektive za cijeli region.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
28.02.2022-18:12 18:12

Komesare Varhelji, kada cete prestati sa podrskom srpskoj okupaatoroskoj vladi, koja i u tehnickom mandatu intenzivno radi na unistenju Crne Gore, ekonski, kulturno, istorijski, identitetski, civilizacijski. Komesare Varhelji, vase ponasanje vise nije vise slucajno, nego proizilazi iz jasne mamjere Madjarske da pomogne Srbiji da okupira i unisti BiH i Crnu Goru.

Mis Pis
28.02.2022-19:41 19:41

Mlatarate praznu slamu bolje i korisnije bi mu bilo da je pored mora prosetao nego sa vama sto je u praznu slamu udarao nista se vi ne pitate koliko li moja BABA!