Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Rekonstrukcija Vlade opcija, ali ne jedina

Ja sam uradio sve što je do mene. Povukao sam odgovoran i vrlo jasno preciziran odnos prema ministru Leposaviću, rekao je Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je rekonstrukcija Vlade jedna od opcija ukoliko njegova inicijativa za smjenu ministra pravde Vladimira Leposavića ne dobije većinu u Skupštini, nakon najavljenog bojkota DPS-a.

“Ako imate samo jednu opciju onda i ne treba da igrate na tu opciju”, kazao je kratko Krivokapić novinarima nakon panela održanog na Univerzitetu Crne Gore.

On je rekao da do problema ne bi moglo ni doći da Crna Gora ima Zakon o Vladi.

Komentarišući odluku Demorkatske partije socijalista koja, prema najavi, neće prisustvovati plenumu kad se bude glasalo o smjeni ministra pravde Vladimira Leposavića, premijer Zdravko Krivokapić kaže da je riječ o novom pokušaju destabilizacije.

“Ja sam uradio sve što je do mene. Povukao sam odgovoran i vrlo jasno preciziran odnos prema ministru Leposaviću. Političke igre i pokušaji destabilizacije traju od 30. avgusta. Tako da je to još jedan pokušaj, koji očigledno dolazi sa adrese DPS koji ne želi da učestvuje u razrješenju a pokreće pitanje Srebrenice i žrtava koje bole svakog ćovjeka. To je licemjerje odraz političke kulture Crne Gore”, naveo je Krivokapić.

Upitan na panel diskusiji koja se danas održava u Podgorici i o slučaju “drugog ministra”, Krivokapić kaže da se nije upoznao sa situacijom jer je bio van zemlje.

“Prvi susret sa ministrom imam u četvrtak sa sjednicom Vlade gdje ćemo razogovarati na tu temu. Nema priče o nezamjenjivima i to je poruka koju svi treba da čuju. Svi treba da snosimo odgovornost za svoja djela. Šta će se dešavati vidjećemo kad na sto stavimo sve činjenice”, rekao je Krivokapić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
18.05.2021-15:42 15:42

Opet “pricaju maligani”iz nesrecnog Podoljuba/Bocaljuba?Rukoljuba itd i tome sl.