Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Reakcija MUP-a o zabrani ulaska Božoviću izostala, lažni srpski ambasador nastavlja sa provociranjem naočigled svih

Ističe da je MUP ažuran kad tuži ministra vanjskih poslova povodom događaja na Cetinju 5. septembra, koji je već dva puta dao iskaz u Osnovnom sudu

Ministarstvo vanjskih poslova je već dva puta tražilo od Ministarstva unutrašnih poslova a da donese odluku o zabrani ulaska persone non grata Vladimira Božovića, koji se opet po Crnoj Gori predstavlja kao ambasador i to na javnim događajima.

“Reakcija MUP-a je izostala, a lažni srpski ambasador nastavlja sa provociranjem naočigled svih”, kazao je ministar vanjskih poslova u tehničkom mandatu Ranko Krivokapić na Tviteru.

Ističe da je MUP ažuran kad tuži ministra vanjskih poslova povodom događaja na Cetinju 5. septembra, koji je već dva puta dao iskaz u Osnovnom sudu.

“To očigledno govori o posvećenosti vladavini prava, evropskoj i političkoj orijentaciji MUP-a”, ističe Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Backovic E.
29.08.2022-23:12 23:12

Ja koliko vidim u CG je samo korak od toga da ova begra zapjeva “spremte se spremte cetnici”, ali moraju biti svjesni da i tekako ima ko zapjevati “Oj svijetla majska zoro…..” Pa bujrum bagro!!!!

COL
30.08.2022-12:33 12:33

Neće dat URA i njeni ministri posebno ministrice….