Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Ova Vlada će pasti, Radulović od septembra radio za manjinsku vladu

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović od septembra prošle godine intenzivno je radio za manjinsku vladu, saopštio je premijer Zdravko Krivokapić, komentarišući moguću smjenu šefa crnogorske diplomatije

Premijer Zdravko krivokapić komentarisao je odluku o razrješenjima od juče.

“Ja sam rekao da oni koji ruše Vladu iznutra nijesu dovoljno etični. To su nedospustive stvari i najprirodniji način je da ljudi koji su u Vladi odrade nešto što je časno, a časno je dati ostavku, poručio je Krivokapić.

Upitan da li se ide na razrješenje u MUP-u i preuzimanje bezbjednosnog sektora zakazivanjem Vijeća za nacionalnu bezbjednost, on je rekao:

“Vijeće za nacionalnu bezbjednost je odlagano od decembra prošle godine. Po dosadašnjim peijavama imamo pet članova koji su prihvatili poziv. Ja neću da pričam o 10 koraka unaprijed a da prvi ne uradim. Ja kao premijer nijesam zadovoljan izvještajem kako je napisan.

Komentarišući odluku o razrješenju Radulovića Krivokapić kaže da nije pokrenuo pitanje razrješenja nijednog ministra.

“Ja nisam pokrenuo pitanje razrješenja nijednog ministra. Ministar vanjskih poslova je od semptembra mjeseca intezivno je radio za manjinsku vladu. To je jasno kao dan. Ne postoji informacija o bilo kojem susretu člana vlade, a da je nijesam dobio. Maske su počele da padaju, a u sljedećim danima će da padnu skroz. U ovom trenutku sam pokrenuo dovoljno što je do mene, o sljedećim koracima ćete biti obaviješteni. Crna Gora mora da krene pravim putem. Zašto bih ja ostavio nekoga za koga znam kakav je i šta je radio… Sačekajte još nekoliko dana pa ćete vidjeti”, naveo je on.

Kaže i da on nije učestvovao u kreiranju sajta izdaja.me.

“To me ne interesuje u životu”, naveo je on.

Upitan na kojim poslovima u Vladi je angažovan Lečić, kaže:

“To nije nikakva tajna, on živi u Crnoj Gori i ostao je tu. Ja njega znam i u jednom vremenskom periodu pokazao se kao izuzetan čovjek. Radi u medijskom timu”, naveo je Krivokapić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
25.01.2022-11:27 11:27

Poremecene Cetnicke Vlade oce i SUDIJA I KADIJA -ako je sto radijo protiv zakona ima sudstvo i krivicno gonjenje ! Bitce kontra vi koji ste se ogrijesili o zakon prebacujete drugom sve ce se znati polakote jos malo ne zurite nista Spuz vam ne gine bit ce udobno u PRDARU !!!!

veleizdajnik
25.01.2022-12:48 12:48

Koja Crna Gora? Ona so ne bi postojala da si se ti pita? E pravo reci ima li normalan coek rec sto drugo – no pi!