Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Premijer kojem je izglasano nepovjerenje proglasio me neustavno za personu non grata u paloj Vladi

Podsjećamo, glasovima 41 poslanika vladajuće većine ministri iz redova Socijaldemokratske partije su smijenjeni

Sedam dana nakon što me Ruska Federacija proglasila za personu non grata, premijer kojem je izglasano nepovjerenje, proglasio me neustavno za personu non grata u paloj Vladi. Dragi prijatelji, hvala na plodotvornoj saradnji – kazao je Ranko Krivokapić, kojeg su poslanici sinoć na sjednici Skupštine razriješili sa pozicije ministra vanjskih poslova.

Podsjećamo, glasovima 41 poslanika vladajuće većine ministri iz redova Socijaldemokratske partije su smijenjeni.

“Nastavljamo naše savezništvo! Слава Україні”, poručio je Krivokapić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
To znači
22.10.2022-11:57 11:57

Da NAM je takozvana većina 41 zamrzla paklenu i zaostalu EU u koju sve opičene izbjeglice bježe a otvorila NAM vrata raja Vučića i Putina. Blagoš Nama koja nas je sreća OTRESLA!!!!

Sejo
22.10.2022-11:59 11:59

Ne idi iz svoje kancelarije VLADA KOJA JE PALA  SVA SA NJIM ! kad on podje pocicete i vi ne dozvolite da vam se sprda sa CRNOM GOROM !!

BobZekovic
22.10.2022-14:07 14:07

Krivokapiću, ovo što se događa je u vleikoj mjeri “tvojeg rada djelo”. Bios si decenijama Predsjednik Supštine CG, da nijesi ništ dabro urdo na jačanju pravnog i državnog sistema Crne Gore. Dozvolio si i omogućio si donošneje pravnih akata države Crne Gore, Ustav i većinu zakona, koje Srpski okupator sada buši po želji i nahođenju, a Granđanima Crne Gore, praktično si ONEMOGUĆIO SVAKU ODBRANU. U Kčotor si na vlast ustoličio srpske fašiste, koji su te poslije glatko očetkali. U Cetinju, tvoj SDP je sa bezličnim Bujom, prihvatio saradnju i podršku partijama nemilosrdnog Srpskog okupatora, grubo odbivši svaku saradnju sa DPS.… Pročitaj više »